Didimli Özel Sporcular Yüzme Ögreniyor

Gençlik ve Spor Bakanligi tarafindan yürütülen ‘Yüzme bilmeyen kalmasin’ projesi çerçevesinde egitimler araliksiz devam ederken Didim’de özel sporcular antrenörler esliginde yüzme ögreniyor.

Didimli Özel Sporcular Yüzme Ögreniyor


Aydin Gençlik ve Spor Il Müdürlügü vatandaslari spora yönlendirmek için çalismalarini sürdürürken, Gençlik ve Spor Bakanligi ile Milli Egitim Bakanligi arasinda imzalanan protokol sonrasinda 81 ilde hayata geçirilen ’Yüzme Bilmeyen Kalmasin’ projesi Aydin’da da araliksiz devam ediyor. Geçtigimiz yil Bakanligin 10 bin kisiye yüzme ögretme hedefini asan Aydin’da, proje çerçevesinde de Efeler ve Didim ilçelerindeki portatif yüzme havuzlari ile Nazilli yari olimpik yüzme havuzunda da yüzme egitimleri devam ediyor.

Bakanligin 30 bin kisiye yüzme ögretme hedefi dogrultusunda, il genelindeki egitimler 2022 yili içerisinde de araliksiz devam ederken, Didim’de yasayan özel sporcular da antrenörler esliginde yüzme ögreniyor.

Aydin’da yüzme sporunun gelismesi adina çalismalarin devam ettigini vurgulayan Aydin Gençlik ve Spor Il Müdürü Cenap Fillikçioglu ise “Bu yil Bakanligimizin 30 bin kisi olan hedefi dogrultusunda 18 antrenörümüz ile birlikte projemiz devam edecektir” dedi.

Kaynak: İHA