Genç Kadin Is Çikisi Arkadasini Beklerken Dehseti Yasadi

Zonguldak’ta bir çocuk annesi 34 yasindaki Gamze Kavraz, is çikisi bir arkadasini bekledigi sirada tanimadigi kisinin saldirisina ugradi. Aldigi darbelerle yere kapaklanan kadinin imdadina çevredekiler yetisti. Disleri kirilan, aldigi darbelerle hastanelik olan kadin saldirgandan sikayetçi oldu. Adliyeye sevk edilen saldirgan tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Genç Kadin Is Çikisi Arkadasini Beklerken Dehseti Yasadi
Edinilen bilgiye göre olay önceki aksam Terakki Mahallesi Mimar Yilmaz Yaskan Caddesi üzerinde meydana geldi. 34 yasindaki bir çocuk annesi Gamze Kavraz, is çikisi özel bir hastanenin yakininda arkadasini beklemeye basladi.

Bu sirada kimligi belirsiz bir kisinin saldirisina ugrayan genç kadin, aldigi darbe üzerine yere kapaklandi. Çarpmanin etkisiyle disleri kirilan, yüzünde yaralar olusan ve basina darbe alan talihsiz kadini gören vatandaslar imdadina kostu. Saldirgan ise bu sirada kaçarak izini kaybettirmeye çalisti.

Ilk müdahalesi yakinindaki özel hastanede yapilan Kavraz, zanlidan sikayetçi oldu. Olay yerinin yakinindaki güvenlik kameralarini incelemeye alan ekipler, kisa sürede olayin failinin Ümit Kalmaz oldugunu tespit etti. Saldiri ani ise bir isyerinin güvenlik kamerasina saniye saniye yansidi. Gözaltina alinan zanli, çikarildigi hakimlikçe tutuklanarak cezaevine gönderildi.

"Bana hiçbir sey söylemeden saldirdi, sikayetçiyim"

Dehset anlarini gazetecilere anlatan Gamze Kavraz, yasadiklarini anlayamadan kendisini yerde buldugunu söyledi.

Saldirganin kendisine hiçbir sey söylemeden saldirdigini ifade eden Kavraz, yasadiklarini söyle anlatti:

"Ben saat 18.30 gibi isten çiktim. Kiz arkadasimla bulusacaktik. Orada bir anda geldi. Basimin sag tarafindan vurdu. Anlamadim ne oldugunu. Bir anda kendimi yerde buldum. Kendimi kaybettim o anda. Bir anda etrafimda polisler, hastane çalisanlari toplandi. Hastane acilinde müdahale ettiler. Daha sonra baska hastaneye sevk oldum. Tedavimin ardindan karakolda sikayetçi oldugumu söyledim. Olay aninda bana hiçbir sey söylemedi. Isminin Ümit oldugunu, uyusturucu kullandigini söylediler. Sikayetçiyim, cezalandirilmasini istiyorum. Bu gün bana yapilan yarin bir baskasina yapilabilir. Çocuga da yapilabilir. Benim 9 yasinda çocugum var. Tek basima büyüttügüm çocugum var. Bana bir sey olsaydi ne yapardim. Allah’tan ucuz kurtuldum. Arka tarafim çimenlik oldugu için ayak sesini duyamadim. Aldigim darbeyle kendimi yerde buldum. Iki disim kirildi."

Öte yandan saldirganin adliyeye sevki sirasinda Gamze Kavraz’in yakinlari tepki gösterdi.
Kaynak: İHA