Üsküdar'da Hayvana Siddet Açiklamasi Kendisinden Kaçan Köpege Tasla Saldirdi

Üsküdar’da bir kisi, sokakta yatan köpege elindeki tasla defalarca saldirdi. Kaçmaya çalisan köpege uygulanan siddet anlari güvenlik kameralarina yansidi.

Üsküdar'da Hayvana Siddet Açiklamasi Kendisinden Kaçan Köpege Tasla Saldirdi


Olay, geçtigimiz günlerde saat 04.00 siralarinda Üsküdar’da meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, sokakta yürüyen bir kisi yillardir ayni mahallede yasayan ve herkes tarafindan sevilen köpegi kaldirimda yatarken gördü. Sokakta buldugu kilolarca agirliktaki tasi acimasizca köpege firlatan adam, bir süre köpegi kovaladi. Kendisinden kaçmaya çalisan köpege siddet uygulamaya devam eden sahis, elindeki tasla köpegi kovalamaya bir süre daha devam etti. Sahis daha sonra olay yerinden kosarak uzaklasti. Köpege uygulanan siddet anlari ise sokaktaki bir güvenlik kamerasina anbean yansidi.

Olayla ilgili konusan mahalle sakini Kadir Ordu, "Köpek 3-4 gündür kayipti. Bütün Üsküdar tanir bu köpegi. Köpegimiz kayip diye ilan verdik. Köpegi bulup darp edildigini belirlemisler. Mahalle sakinleri köpegin bir sahis tarafindan tasla darp edildigini görüp müdahale etmisler. Sahis kaldirim tasini israrla atiyor. Eline sopa alip kovalamaya basliyor. Sonra köpek arkadaslarin kapisina siginiyor, kurtariyorlar köpegi. Sonra o sahis köpegi savunanlara biçak çekip kaçiyor. Sessiz sakin bir köpekti, 7 yildir bu mahalledeydi. Yasli bir köpek, 11 yaslarinda. Bütün Üsküdar esnafi tanir köpegi. Saldirgan degil, videoda da kaçmaya çalisiyor" dedi.

Kaynak: İHA