Musa Özgüçlü Türkiye'nin Gönlü Zengin 50 Is Insani Listesinde

Capital Dergisi’nin bu yil 10’uncusunu düzenledigi “Gönlü Zengin 50 Is Insani” arastirmasindaki hayirsever sirketler ve liderleri belirlenirken listede Oba Makarna Yönetim Kurulu Musa Özgüçlü yirmi dördüncü sirada yer aldi. Yürüttükleri sosyal sorumluluk projeleriyle egitim basta olmak üzere birçok konuda özellikle yardima muhtaç ailelere destek veren Özgüçlü ailesi son olarak Gaziantep’e 32 derslikli bir lise kazandirmisti.

Musa Özgüçlü Türkiye'nin Gönlü Zengin 50 Is Insani Listesinde
Capital Dergisi’nin bu yil 10’uncusunu düzenledigi “Gönlü Zengin 50 Is Insani” arastirma sonuçlari açiklandi. 2021 yilinda gerçeklestirdikleri bagis tutarina göre belirlenen “Türkiye’nin Gönlü Zengin 50 Is Insani “ arastirmasinda Oba Makarna Yönetim Kurulu Baskani Musa Özgüçlü de yer aldi. Capital Dergisi yapilan arastirmada gönlü zengin hayirsever is insanlarinin odaklarinda gençler, kadinlar ve hassas gruplarin ilk siralarda yer aldigini da vurguladi. Yaptigi hayirlarla ismi sikça anilan Özgüçlü “Gönlü Zengin 50 Is Insani” arasinda yer almaktan dolayi mutlu oldugunu ifade ederek “Önceligimiz her zaman gençligimiz olup gençlerimizin egitim basta olmak üzere istihdam edilmeleri yönünde büyük çabalar sarf ediyoruz. Diger taraftan yillardir sirketlerimizin gelenek haline getirdigi her Cuma temel gida ihtiyaç yardimlariyla çalisanlarimizin hanelerine özellikle protein agirlikli gidalar girmesine özen gösteriyoruz. Öte yandan tesislerimizin bulundugu illerde muhtarliklarla yürüttügümüz projelerimizde yardima muhtaç ailelerin temel gida ihtiyaçlarini kendimize borç biliyoruz. Birçok vakif ve sosyal yardim dernekleri üzerinden de yine ayni sekilde ihtiyaç sahibi vatandaslarimiza ulasmaya çalisiyoruz” dedi.

’’Egitim en büyük önceligimizdir’’

Egitimin en büyük önceliklerinden birisi olduguna da dikkat çeken Özgüçlü son olarak Gaziantep Valiligi tarafindan yürütülen ‘100. yilda 100 hayirsever’ kampanyasina destek vererek 32 derslikli Oba Türkan - Ihsan Ozgüçlü Anadolu Lisesi’ni bagisladiklarini sözlerine ekledi.
Kaynak: İHA