Kartepe'de 'Auto Show 2022' Renkli Geçti

Kartepe Belediyesi ile Kocaeli Modifiye Araçlar Dernegi (KOMOD) isbirligi ile düzenlenen "Auto Show 2022" etkinliginde modifiyeli araç tutkunlari bir araya geldi.

Kartepe'de 'Auto Show 2022' Renkli Geçti
Kartepe Kent Meydani’nda düzenlenen etkinlige, Kartepe Belediye Baskani Mustafa Kocaman, AK Parti Ilçe Baskani Sadik Yilmaz, belediye baskan yardimcilari, meclis üyeleri, muhtarlar ve modifiyeli araç tutkunlari katildi.

23 ilden 985 aracin katilim sagladigi etkinlikte, yaklasik 2 bin kisi alandaki modifiyeli araçlari inceledi. Ayni zamanda etkinlige, 35 otomobil grubu ve 17 otomobil ses firmasi da destek verdi.

"Kartepe’miz yaz ve kis turizminin merkezidir"

Etkinlikte konusan Baskan Kocaman, "Kartepe’miz yaz ve kis turizminin merkezidir. Adrenalin tutkunlarinin bulusma adresi Kartepe’dir. Basimizin üzerinde yeriniz var. Ne zaman isterseniz Kartepe’nin kapisi sizlere açiktir. Otomobil bir sevdadir. Türk insaninin genetiginde vardir. Hepinizi tebrik ediyorum. Geçen sene pandemi vardi. Sektörlerde etkinliklerde bir yavaslama vardi. Pandeminin azalmasi sonrasinda sektörler hareketlendi. Bizler Kent Meydani’nda bu etkinligin yapilmasina karar verdik. Burasi 35 dönüm üzerine kurulmustur. Kartepe’mizin merkezidir, kalbidir. Kocaeli Büyüksehir Belediye Baskanimiz Doç. Dr. Tahir Büyükakin’in destekleri ile Kent Meydani bitti. Kartepe’mizin bir sehir olmasi için çalismalarimiz araliksiz devam ediyor. insallah seneye geldiginiz zaman daha gelismis olacagiz. Burada çok büyük bir emek vardir. Emegi geçenlere tesekkür ediyorum" dedi.

"Auto Show 2022" modifiyeli araç tutkunlari arasinda 5 kategoride yapilan yarismalarda dereceye girenlere ödülleri Kartepe Belediye Baskani Mustafa Kocaman tarafindan verildi.

Etkinlik çerçevesinde Bahadir Tatliöz sahne aldi.
Kaynak: İHA