Tayini Çikan Hakim Ve Savcilar Için Veda Yemegi

Hakim ve savcilar 2022 yaz kararnamesi ile tayinleri çikan Mugla Cumhuriyet Bassavcisi Mehmet Nadir Yagci, 6 Hakim ve 3 savci için veda yemegi düzenlendi.

Tayini Çikan Hakim Ve Savcilar Için Veda Yemegi
Mugla Büyüksehir Belediye Baskani Osman Gürün, Mugla Sitki Koçman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Çiçek, Mentese Kaymakami Mehmet Eris, Il Jandarma Komutani Tuggeneral Ali Gemalmaz, Il Emniyet müdürü Süleyman Suvat Dilberoglu, Mentese Belediye Bahattin Gümüs, kurum müdürleri, Baro Yönetimi ve adliye personelinin katildigi yemekte tayini çikan Hakim ve Savcilara plaket verildi.

Van Cumhuriyet Bassavciligina atanan Bassavci Mehmet Nadir Yagci Mugla’nin Türkiye’nin en özel illerinden birisi oldugunu belirterek, “Mugla diger illere oranla özel bir il. Olumlu ve olumsuz her olay Türkiye gündemini mesgul ediyor. Görevim esnasinda çok uyumlu bir süreç yasadim. Ek binamiz ile fiziki anlamda biraz rahatlama yasadik. Yeni Adliye binamizin temelini atmak nasip olmadi. Insallah gelen meslektasim yeni adliye binamizin temeli ve açilisini yapar. 3 yillik görevim esnasinda uyum içinde çalistigim Valimiz Orhan Tavli’ya, mesai arkadaslarima, Jandarma ve Emniyet birimlerimize ve Muglalilara tesekkür ederim” dedi.

Gecede Van Cumhuriyet Bassavciligina atanan Mehmet Nadir Yagci’ya plaketini Adalet Komisyonu Baskani Ercan Arslan, Izmir Hakimligine atanan Hasan Akpolat’in plaketini Mugla Büyüksehir Belediye Baskani Osman Gürün, Izmir Hakimligine atanan Erdal Çiftçiye plaketini MSKÜ Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Çiçek, Kocaeli Hakimligine atanan Sibel Çetin’in plaketini Mentese Kaymakami Mehmet Eris, Sirnak Hakimligine atanan Yasin Akbas’in plaketini Baro Baskan Yardimcisi Av. Levent Akgün, Silopi Hakimligine atanan Erkan Kosun’un plaketini 3. Agir Ceza Mahkemesi Baskani Mustafa Günes, Eruh Cumhuriyet Savciligina atanan Gökhan Ay’in plaketini 2. Agir Ceza Mahkemesi Baskani Ugur San, Dargeçit Cumhuriyet Savciligina atanan Suat Güleç’in plaketini Asliye Ticaret Mahkemesi Baskani Serdar Devrim, Malazgirt Cumhuriyet Savciligina Pinar Özçulcu’nun plaketini Cumhuriyet Bassavci vekili Alicenk Düzgün, Sirnak Hakimligine atanan Sevilay Harmanci Bozkurt’un plaketini de Adalet Komisyonu Üyesi Hakim Servet Çoban verdi.
Kaynak: İHA