Kartal Belediyesi Sivil Savunma Uzmanligi Ekipleri, Marmaris Yangini Için Yola Çikti

Kartal Belediyesi, Mugla’nin Marmaris ilçesinde farkli noktalarda baslayan orman yanginlarindaki müdahaleye destek vermek amaciyla ekiplerini teyakkuza geçirdi. Kartal Belediyesi Sivil Savunma Uzmanligi’na bagli ekipler son hazirliklarini tamamlayarak bölgeye dogru yola çikti.

Kartal Belediyesi Sivil Savunma Uzmanligi Ekipleri, Marmaris Yangini Için Yola Çikti
Marmaris’in ormanlik alaninda çikan yanginlar devam ederken, Kartal Belediyesi Sivil Savunma Uzmanligi’na bagli ekipler Istanbul’dan yangin bölgesine hareket etti. Geçen sene de Mugla ve Antalya’daki yanginla mücadeleye destek olan ekip, Marmaris’teki yanginlar için de tüm hazirliklarini tamamladi.

Sivil Savunma Uzmanligi yerleskesinde Marmaris’e gitmek üzere yola çikmaya hazirlanan ekibi Kartal Belediye Baskani Gökhan Yüksel’i temsilen Baskan Vekili Mustafa Oktay Aksu ve Baskan Yardimcisi Cengiz Türkmen ugurladi.

Marmaris’teki orman yangini için Temizlik Isleri ve Destek Hizmetleri Müdürlükleri’nin bünyesinde bulunan iki adet tanker, bir adet sivil savunma uzmanligi araci ve sekiz personel yangina müdahalede bulunmak için yola çikti.

“Marmaris’te cigerlerimiz yaniyor”

Bölgeye gidecek personellere yönelik bir konusma yapan Kartal Belediyesi Baskan Vekili Mustafa Oktay Aksu, “Arkadaslar yeniden is basa düstü. Bu yil da ne yazik ki cigerlerimiz Marmaris’te yanmaya basladi.

Bölgedeki yetkililer dün aksam bizden yardim istediler ve biz de tüm hazirliklarimizi yaparak yola çikiyoruz. Kartal’i en iyi sekilde temsil edeceginizi ve orada cigerlerimizin yanmasina mani olacaginiza dair güvenimiz tam. Allah yardimciniz olsun” ifadelerini kullandi.
Kaynak: İHA