Kiskançlik Kavgasinda Oglunu Biçaklayan Sahsi Tabancayla Vurarak Öldürdü

Izmir’in Dikili ilçesinde iki kisi arasinda çikan kiskançlik tartismasinda biçaklanarak yaralanan sahsin olay yerine gelen babasi, oglunu biçaklayan kisiyi tabancayla vurarak öldürdü. Yarali hastanede tedavini altina alinirken, cinayet süphelisi baba da gözaltina alindi.

Kiskançlik Kavgasinda Oglunu Biçaklayan Sahsi Tabancayla Vurarak Öldürdü
Olay, dün saat 22.00 siralarinda Çandarli Mahallesi Sahil Plaj Caddesi Kumsalinda meydana geldi. Iddiaya göre, yaninda çalistirdigi sekreterini Saban Yilmaz’dan (38) kiskanan ve bu konudan dolayi aralarinda husumet olusan ikili arasinda sahilde sözlü tartisma yasandi. Tartismanin kisa sürede büyümesi üzerine Yilmaz, V.Y.’yi vücudunun çesitli yerlerinden biçakladi.

Oglunu biçaklayan sahsi öldürdü

V.Y., kanlar içerisinde yere yigilirken, olay yerine gelen yarali sahsin babasi R.Y., de oglunu biçaklayan Saban Yilmaz’a kendisine ait ruhsatsiz tabanca ile ates etti. Çevredeki vatandaslarin ihbari üzerine adrese jandarma ve 112 Acil Saglik ekipleri sevk edildi. Saglik ekiplerince yapilan kontrollerde Yilmaz’in hayatini kaybettigi belirlendi.

Cinayetin ardindan kaçarken böyle görüntülendi

Yasanan cinayetin ardindan yarali V.Y., ve babasi R.Y., olay yerinden kaçti. Cinayet süphelisi R.Y., olay yerinden kaçarken, sahilde bulunan bir vatandas tarafindan anbean cep telefonu kamerasi ile kayda alindi. Görüntülerde, süphelinin hizla kosarak olay yerinden uzaklastigi görülüyor.

Baba-ogul suç aleti ile yakalandilar

Öte yandan, jandarma ekiplerince olay yerinden kaçan baba-ogul kisa sürede suç aleti tabanca ile yakalandi. Hayati tehlikesi bulunmayan yarali V.Y., Bergama Devlet Hastanesi’nde tedavi altina alinirken, gözaltina alinan babasi da ifadesi alinmak üzere karakola götürüldü. Olayla ilgili baslatilan sorusturmanin sürdügü ögrenildi.
Kaynak: İHA