Tahmazoglu Açiklamasi 'Tüm Çalismalarimiz Vatandasimizin Rahatligi Için'

Sahinbey Belediye Baskani Mehmet Tahmazoglu, sosyal belediyecilik anlayisi ile vatandaslarla ve esnafla sik sik bir araya gelmeye, yanlarinda olmaya devam ediyor.

Tahmazoglu Açiklamasi 'Tüm Çalismalarimiz Vatandasimizin Rahatligi Için'
Vatandaslar ve esnaflarla sik sik bir araya gelen Sahinbey Belediye Baskani Mehmet Tahmazoglu Vatan Mahalles’inden Karatas Mahallesi’ndeki vatandaslarla ve esnafla bir araya geliyor. Baskan Tahmazoglu ayrica Belediye hizmet binasina islemlerini halletmeye gelen vatandaslarla da sohbet ediyor.

Sahinbey Belediye Baskani Mehmet Tahmazoglu, her zaman vatandaslar ile iç içe olduklarini belirterek, “Hemsehrilerimizin talep ve önerileri bizim için her zaman degerlidir. Her firsatta esnaf ve vatandaslarimizin sohbetlerine ortak oluyor, birlikte daha güzel bir Sahinbey için istisarelerde bulunuyoruz. Vatandaslarimizla ve esnafimizla da bir araya gelerek, çalismalarimizla ilgili bilgilendirme yapiyoruz. Yaptigimiz çalismalarin memnuniyeti hemsehrilerimizden görmemiz bizleri ayrica mutlu ediyor. Sahinbey Ilçemizi modern sehircilik anlayisiyla bulusturmak için çalisiyoruz. Amacimiz Sahinbey’de yasayan her vatandasimizin yasamlarini modern ve çagdas anlamda kolaylastirmak” ifadelerini kullandi.
Kaynak: İHA