Sanayi Esnafi 25 Yil Sonra Turnuvada Ter Döktü

Eyyübiye Belediyesi tarafindan desteklenen, Sanliurfa Zirai Aletler ve Motorlu Vasitalar Tamircileri Esnaf Odasi’nin organize ettigi futbol turnuvasi düzenlenen final maçiyla tamamlandi. Turnuvanin son karsilasmasinda Eyyübiye Belediye Baskani Mehmet Kus ve Baskan Yardimcisi Mehmet Elgün de esnafla bir araya geldi.

Sanayi Esnafi 25 Yil Sonra Turnuvada Ter Döktü
Evren Küçük Sanayi Sitesi esnafindan olusan takimlarin on gün süren karsilasmalari sonucu tamamlanan turnuvanin kapanis karsilasmasina katilan Eyyübiye Belediye Baskani Mehmet Kus, Sanliurfa Zirai Aletler ve Motorlu Vasitalar Tamircileri Esnaf Odasi Baskani Halil Polat’in böyle bir turnuva düzenlemek istediklerini beyan ederek destek istedigini animsatti. Kendilerinin de bu tür faaliyetleri memnuniyetle karsiladigini dile getiren Baskan Kus, “Turnuvayi düsünmesi ve organize etmesi nedeniyle Halil Polat kardesime tesekkür ediyorum. Sunu da ifade etmek isterim, sadece Evren Sanayi Sitesi degil, gerek OSB gerek diger sanayi bölgelerimiz veya sivil toplum kuruluslarimizin yapmak istedikleri sportif faaliyetlere Eyyübiye Belediyesi olarak destek verecegimizi belirtmek isterim. Çünkü spor sagliktik, baristir, kaynasmadir. Bu sehrin de kaynasmaya, birlik beraberlige, saglik ve sihhate çok ihtiyaci var” diyerek, turnuvaya katilan sanayi esnafina tesekkür etti.

25 yildir hiçbir aktivite olmamisti

Evren Sanayi Sitesi’nde 25 yildan bu yana hiçbir sportif aktivite olmadigini dile getiren Sanliurfa Zirai Aletler ve Motorlu Vasitalar Tamircileri Esnaf Odasi Baskani Halil Polat da, göreve yeni geldiklerini ve Eyyübiye Belediye Baskani Mehmet Kus’un destegiyle güzel bir turnuva yaptiklarini ifade etti.

Eyyübiye Belediye Baskani Mehmet Kus’un talimatlariyla, takimlarin forma, su ve benzeri masraflarinin karsilandigini belirten Polat, Baskan Kus’a esnaf adina sükranlarini sundu.

Turnuvaya katilan esnaf takimlari temsilcileri de Baskan Mehmet Kus’a tesekkür ederek, turnuva sayesinde bugüne kadar tanismadiklari esnafla tanistiklarini, sporun yaninda sosyal olarak da önemli kazanimlar elde ettiklerini dile getirdi.
Kaynak: İHA