CHP'li Akhisar Belediyesi Icralik Oldu

MANISA – CHP’li Akhisar Belediyesinin Personel Anonim Sirketi’ne, Sosyal Güvenlik Kurumu’na (SGK) olan prim borçlari sebebiyle icra takibi baslatildi.

CHP'li Akhisar Belediyesi Icralik Oldu
Akhisar Belediyesine bagli Personel Anonim Sirketi icralik oldu. Konuyu gündeme getiren AK Parti Akhisar Ilçe Baskani Fatih Füzün, Belediye Baskani Besim Dutlulu ve yönetimini elestirdi.

Füzün, “Cumhuriyet Halk Partisi yönetiminde olan Akhisar Belediyesinde sular durulmuyor. Her geçen gün yeni bir olay ile gündem olan Akhisar Belediyesi, Personel Anonim Sirketi’nin prim borçlarini ödenmemesinden dolayi icralik oldu. Geçtigimiz günlerde Akhisar Belediyesinin resmi araçlari kullanilarak yapilan hurda hirsizligi olayindan sonra simdi de Akhisar Belediyesi yönetim zafiyeti sebebiyle yeni bir skandalin içine düstü. Hurda hirsizligindan ve yagmaciligindan sonra Akhisar Belediyesinin icraya düsmesi Akhisar halkini ve bizleri fazlasiyla üzmüstür. Buradan Besim Dutlulu ve ekibine soruyoruz; Bu zamana kadar belediye meclisinde ‘maddi sikintimiz yok’ denilmesine ragmen SGK borçlari neden ödenmedi, SGK borçlarinin ödenmemesi, siyaset yapmak adina Belediye bünyesinde ihtiyaçtan çok daha fazla alinan çalisanlarinizdan mi kaynaklaniyor? Belediye baskaninin algi yönetimi amaciyla sadece reklam için yaptigi çalismalari Akhisar halkimiz ile birlikte AK Parti Ilçe Teskilati olarak yakindan takip etmeye devam edecegiz” dedi.

Kaynak: İHA