Bayrampasa'daki Piskin Hirsiz Yakalaninca 'Çay Içmeye Geldim' Dedi

Bayrampasa’da gözüne kestirdigi binaya örümcek adam gibi tirmanan hirsiz pencereden içeri giremeyince asagi inmeye çalisirken, demir parmakliga takildi. Ev sahibine yakalanan hirsiz "Burada ne isin var?" sorusu üzerine piskinlikle "Çay içmeye geldim" dedi. Hirsizin evden inme ve tekme tokat dayak yeme ani kameraya yansidi.

Bayrampasa'daki Piskin Hirsiz Yakalaninca  'Çay Içmeye Geldim' Dedi


Olay, önceki gün saat 02.00 siralarinda Bayrampasa Ismetpasa Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, süpheli sahis, hirsizlik için geldigi sokakta bir binayi gözüne kestirdi. Hirsiz ardindan seçtigi binaya yagmur borularina tutunarak örümcek adam gibi tirmandi. Pencereden içeri giremeyen sahis, geldigi gibi asagiya indigi esnada demir parmakliklara takildi. Kurtulmak için ugrasirken ses çikaran hirsiz, giris katinda ikamet eden ev sahibini uyandirdi. Duydugu ses ile cama kosan ev sahibi, hirsiz ile karsi karsiya geldi. Ev sahibinin ‘Sen kimsin, burada ne isin var’ sorusu üzerine hirsiz piskince ‘Üst komsuya çay içmeye geldim’ diyerek cevap verdi. Ev sahibi durumu evde bulunan oglu Ali Dikmen’e haber verdi. Ali Dikmen hirsizlik için gelen sahsi yakalayip tekme tokat dövmeye basladi.

Ancak bir süre sonra süpheli sahis Dikmen’in elinden kurtularak kaçti.

O anlar kamerada

Hirsizin yagmur borularina tutunarak asagiya inmesi bir binanin güvenlik kamerasi tarafindan görüntülendi. Görüntülerde binaya tirmanan hirsiz tekrar binanin yagmur borularina tutunarak asagiya iniyor. O esnada dairede oturan kisi hirsizi yakalayarak zapt etmeye çalisiyor. Hirsizin ise bir süre sonra kendisi yakalayanin elinden kurtularak kaçtigi görülüyor.

’Hirsizdan ev sahibine piskin cevap’

Hirsiza müdahale eden ev sahibinin oglu Ali Dikmen “Gece saat 02.20 siralarinda eve gelmis, oturuyordum. Su sari binadan bir kisi camdan asagi inerken, ayagi takiliyor. Annem de çikip soruyor "sen kimsin, nesin?" diye soruyor. Ben çay içmeye geldim diyor. Bu saatte çay mi içilir? Ben o sesi duyunca direkt disari çiktim. Biraz arbede oldu, daha sonra da kaçti yakalayamadim.” dedi.

Ev sahibinin yaptigi ihbarla olay yerine gelen Polis ekipleri, hirsizi yakalamak için çevrede çalisma baslatti.
Kaynak: İHA