Tekirdag'da Zincirleme Kaza Açiklamasi 1 Ölü, 2 Yarali

Tekirdag’in Süleymanpasa ilçesinde meydana gelen zincirleme trafik kazasinda 1 kisi hayatini kaybederken, 2 kisi ise yaralandi.

Tekirdag'da Zincirleme Kaza Açiklamasi 1 Ölü, 2 Yarali
Kaza, ilçeye bagli Beyazköy mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre G.A’nin idaresindeki 26 NR 387 plakali otomobil, o sirada emniyet seridinde bekleyen H. Ö. hakimiyetindeki 34 JP 1549 plakali otobüse, ardindan ise Istanbul istikametinden Tekirdag istikametine dogru seyir halinde bulunan S.G. idaresindeki 59 DV 677 plakali otomobile çarpmasi sonucu zincirleme trafik kazasi meydana geldi. Kazayi görenlerin haber vermesi üzerine olay yerine saglik, itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. Kisa sürede kaza bölgesine gelen saglik ekipleri 26 NR 387 plakali otomobilde bulunan E.D’.nin (20) hayatini kaybettigini tespit etti.

E.D’nin cansiz bedeni cenaze nakil araci ile Tekirdag Dr. Ismail Fehmi Cumalioglu Sehir Hastanesi morguna kaldirilirken, yaralanan sürücü G.A. ve S.G. ise ilk müdahaleleri yapildiktan sonra ayni hastaneye kaldirilarak tedavi altina alindi.

Kaza sebebiyle bir süre trafige kapanan Istanbul-Tekirdag yolunda uzun araç kuyruklari olustu. Kazaya karisan araçlarin kaldirilmasinin ardindan yol trafige tekrardan açildi.

Kazayla ilgili baslatilan sorusturma sürüyor.
Kaynak: İHA