Çevreci Yatirimda Betonarme Imalatlar Tamamlandi

MASKI Genel Müdürlügü, bereketli Gediz ve Bakirçay Havzalarini korumak için yatirimlarina hizla devam ederken Sarigöl ilçe merkezi için insa ettigi atiksu aritma tesisinde betonarme imalatlar tamamlandi. 55 milyonluk yatirimda mekanik ve elektrik montajlarina geçildi.

Çevreci Yatirimda Betonarme Imalatlar Tamamlandi
Manisa Su ve Kanalizasyon Idaresi (MASKI) Genel Müdürlügü, çevreci yatirimlarla Manisa’nin dogasini korumak için çalismalarina devam ediyor. Yatirim ve Insaat Dairesi Baskanligi bünyesinde yürütülen çalismalar çerçevesinde Sarigöl Atiksu Aritma Tesisinde betonarme imalatlar tamamlandi. 55 milyonluk tesiste, mekanik ve elektrik montajlarina baslandi. Yatirim ve Insaat Daire Baskani Hilmi Serkan Emir de tesisi, Iller Bankasi Izmir Bölge Müdürlügü Yapim Uygulamalari Müdürü Mehtap Büyüknisan ve iki kurumda görevli kontrol mühendisleri ile birlikte inceledi.

Günlük 2 bin 800 metreküp atiksu aritimi yapilacak

Sarigöl merkeze yakin 17 kirsal mahallenin de faydalanacagi tesis, Gediz Nehri’nin temizlenmesinde büyük öneme sahip olacak ve günlük 2 bin 800 metreküp evsel nitelikli atiksu aritilacak.

“Sarigöl ve çevresi için önemli bir yatirim”

Çalismalar hakkinda bilgi veren Yatirim ve Insaat Daire Baskani Hilmi Serkan Emir, “Sarigöl ilçemiz ve çevresi için büyük öneme sahip bir yatirim yapiyoruz. Büyüksehir Belediye Baskanimiz Sayin Cengiz Ergün’ün vizyonu ile ilçemizde hayata geçirecegimiz Atiksu aritma tesisinde çalismalar tüm hiziyla aksamadan sürüyor. Gediz ve Bakirçay Havzalarinin, bereketli topraklarimizin korunmasi noktasinda yürüttügümüz proje ile gelecek nesillere daha yasanabilir bir Manisa birakma hedefindeyiz. Yaptigimiz yatirimlar sadece Manisa’mizi degil, Ege Bölgesi’ni de koruyacak nitelikte” dedi.

Kaynak: İHA