Il Protokolünün Pandemi Sonrasi Ilk Bayramlasmasi

Karabük’te Ramazan Bayrami dolayisiyla bir araya gelen il protokolü 2 yil sonra bayramlasma coskusunu yasadi.

Il Protokolünün Pandemi Sonrasi Ilk Bayramlasmasi
Il protokolünün pandemi sürecinin ardindan ilk bayramlasma töreni Karabük Polis Evi’nde gerçeklesti.

Bayramlasma törenine Karabük Valisi Fuat Gürel’in yani sira AK Parti Karabük milletvekilleri Cumhur Ünal ve Niyazi Günes, Memleket Partisi Genel Baskan Yardimcisi Dr. Hüseyin Avni Aksoy, Basaksehir Çam ve Sakura Sehir Hastanesi Bashekimi Prof. Dr. Nurettin Yiyit, Karabük Belediye Baskani Rafet Vergili, Il Emniyet Müdürü Sirri Tug, Il Jandarma Komutani Garip Gümüs, Il Genel Meclis Baskani Ahmet Sözen, kurum müdürleri, siyasi parti il baskanlari ve STK temsilcileri katildi.

Bayramlasma programinda konusan Vali Gürel, pandemi sürecinin ardindan gevsetilen tedbirler sonrasinda bir araya gelmekten mutlu oldugunu belirterek, “Pandemi sürecinde bir araya gelemedik. Bayramlar eski bayramlar gibi olmadi. Zorlu sürecin ardindan yeniden bir arada bayramlasmak oldukça mutluluk verici bir gelisme. Insallah bayramlarin bayram gibi kutlandigi günler olur artik” seklinde konustu.

Polis evindeki bayramlasma programinin ardindan Vali Gürel önderligindeki bir heyet, Karabük Sehitligini ziyaret ederek tüm sehitler için Kuran’i Kerim Tilaveti okundu ve dualar edildi. Ayrica heyet sirasiyla Il Jandarma Komutanligi, 112 Acil Çagri Merkezi, Il Emniyet Müdürlügü, Itfaiye birimi, Güleç Sevgi Evleri, KBÜ Karabük Egitim ve Arastirma Hastanesi ve huzurevini ziyaret etti.
Kaynak: İHA