Vali Çiçek Açiklamasi 'Ben Afyon Sevdalisi, Agisi Olmayayim Da Ne Olayim?'

Afyonkarahisar Valisi Gökmen Çiçek, Afyonkarahisar’in vefali bir kent oldugunu kaydederek, “Bu kent baska bir kent. Kendisine bir adim gelene adeta kosuyor. Ben Afyon sevdalisi agisi olmayayim da ne olayim? Afyonkarahisar’dan ayrildigim günü hiçbir zaman unutmam çünkü bugün benim evlilik yil dönümüm” dedi.

Vali Çiçek Açiklamasi 'Ben Afyon Sevdalisi, Agisi Olmayayim Da Ne Olayim?'
Afyonkarahisar’dan, Kayseri Valiligi’ne atanan Vali Çiçek için veda yemegi verildi.

Termal bir otelde gerçeklestirilen veda yemegine Vali Çiçek’in yani sira kent protokol üyeleri, sivil toplum ve siyasi parti baskanlari ile birlikte basin mensuplari katildi.

Programda Vali Çiçek’in mesai arkadaslari adina ilk konusmayi Vali Yardimcisi Mehmet Boztepe yapti. Boztepe konusmasinda, Vali Çiçek ile çalismaktan onur duyduklarini ve kendisinin çalisma hizina ayak uydurmak için yogun çaba gösterdiklerini ifade etti.

Boztepe ayrica Vali Çiçek öncülügünde baslatilan projeleri devam ettirmek için ugras vereceklerini de belirterek, “Sizleri Afyonkarahisarlilar çok sevdi, buradan sizleri sevgi seli ile ugurluyoruz. Afyonkarahisar’a yaptiklariniz için tesekkür ederim, yolunuz açik olsun” dedi.



“Afyonkarahisar’i kalbimde götürüyorum”

Ardindan kent protokolüne son kez seslenen Vali Çiçek, konusmasinin en zor konusma oldugunu kaydetti.

Afyonkarahisar’in vefali sehir oldugunu belirten Vali Çiçek, “Bu kent baska bir kent. Kendisine bir adim gelen adeta kosuyor. Elini tutanin elini simsiki tutuyor. Bu kentin inanilmaz bir vefasi var. Ben Afyon sevdalisi agisi olmayayim da ne olayim? Afyonkarahisar’dan ayrildigim günü hiçbir zaman unutmam çünkü bugün benim evlilik yil dönümüm. Memlekete hizmet askim, bulundugum her görevde çok fazla çaba sarf ettim. Afyonkarahisar benim için bir sevda, çünkü ilk göz agrim yani valilikte ilk görev yerim. Inanin Afyonkarahisar’i kalbimde götürüyorum” diye konustu.

Kaynak: İHA