Halk Otobüsü Ile Hafif Ticari Araç Çarpisti Açiklamasi 4 Yarali

Kocaeli’de halk otobüsü ile hafif ticari aracin çarpismasi neticesinde meydana gelen trafik kazasinda 4 kisi yaralandi. Kaza ani ise saniye saniye güvenlik kamerasi tarafindan görüntülendi.

Halk Otobüsü Ile Hafif Ticari Araç Çarpisti Açiklamasi 4 Yarali
Kaza, Basiskele ilçesi Yesilyurt Mahallesi D-130 Yanyol Yuvacik Sapagi mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, S.A. idaresindeki 41 AL 162 plakali halk otobüsü ile karsi istikametten gelen I.T. idaresindeki 41 NT 528 plakali hafif ticari araç çarpisti. Çarpismanin etkisi ile hafif ticari aracin sürücüsü S.A. ile otobüs içerisinde bulunan 3 yolcu yaralandi. Kazayi görenler durumu 112 Acil Çagri Merkezi’ne bildirdi. Ihbar üzerine olay yerine saglik ve polis ekipleri sevk edildi. Yaralilar saglik ekipleri tarafindan hastaneye kaldirildi. Kaza sebebiyle magduriyet yasayan yolcular için ise belediye tarafindan yeni bir otobüs gönderildi.

Öte yandan kaza ani, saniye saniye güvenlik kamerasi tarafindan kaydedildi. Görüntülerde karsi istikametten gelen iki aracin çarpisma ani ve hemen ardindan çevredeki vatandaslarin yardima kostugu anlar görüldü.

Polis ekipleri kazayla ilgili inceleme baslatti.
Kaynak: İHA