Kadinlara Özel Spor Salonu

Yildirim Belediyesi’nin ilçede yasayan kadinlarin spor yapmasi için hizmete açtigi spor merkezleri Yildirimli kadinlarin yüzünü güldürüyor.

Kadinlara Özel Spor Salonu
Yildirim Belediyesi’nin hizmete açtigi spor merkezleri ile kadinlar, uzman antrenörler esliginde fitness, step-aerobik, zumba, pilates yaparak hem formda kaliyor, hem de stres atiyor. Spor merkezlerinde, uzman diyetisyen tarafindan profesyonel ölçüm cihazlari ile kadinlar için kisiye özel program belirlenip kilo alma, kilo verme beslenme programi sonrasi egzersiz planlamasi yapiliyor. 2021 yilinda ilçeye Ulus Kadin Spor Merkezi’ni kazandirarak mevcut spor tesislerinin sayisini 3’e çikaran Yildirim Belediyesi, 2022 yilinda da ilçeye 3 yeni kadin spor merkezi kazandirmak adina çalismalarini sürdürüyor.

Kadin spor merkezlerinde çalismalarin tüm hizla devam ettigini kaydeden Yildirim Belediye Baskani Oktay Yilmaz, “Ilçemize kazandirdigimiz Sinandede Kadin Spor Merkezi, Ulus Kadin Spor Merkezi ve 75. Yil Kadin Spor Merkezi açildigi günden bu yana binlerce kadinimizin ugrak mekâni haline geldi. Teveccühün fazla olmasi bizleri ilçemize yeni spor tesisleri kazandirmaya yöneltti. Su anda çalismalarin devam ettigi Siracevizler Kadin Spor Merkezi, Millet Kadin Spor Merkezi ve Mimar Sinan Kadin Spor Merkezi’ni bu yil içerisinde hizmete açarak mevcut spor merkezlerimizin sayisini 6’ya çikaracagiz ve binlerce Yildirimli kadinimizi sporla bulusturacagiz” dedi.

Hizmete açtiklari spor merkezlerinin kadinlara saglikli bir yasam vaat etmenin yani sira ayni zamanda sosyallesme firsati da sunduklarini aktaran Yildirim Belediye Baskani Oktay Yilmaz, “Ilçemize kazandirdigimiz kadin spor merkezlerimiz donanim olarak birçok imkâna sahip. Profesyonel spor salonlarinda bulunan spor ekipmanlarini Yildirim Belediyesi olarak tesislerimizde kadinlarimizin hizmetine sunduk. Tesislerimiz sadece bir spor merkezinden ibaret degil ayni zamanda kadinlarimiz için bir saglikli yasam merkezi ve sosyallesme alani. Kadin spor merkezlerimizde, yas, kilo ve saglik durumlarina göre kadinlarimiza fitness, step, pilates ve kisiye özel antrenman programlari uygulanirken yine merkezimizde kadinlarimizin saglikli sekilde beslenmeleri için ücretsiz diyetisyen hizmeti veriliyor. Bu spor merkezleri sayesinde kadinlarimiz hem spor yapip saglikli bir yasama kavusuyor hem de sosyal açidan hayatin stresinden uzaklasip sosyallesiyor. Ben kurslarimiza yogun ilgi gösteren kadinlarimiza tesekkür ediyorum ve tüm kadinlarimizi saglikli ve zinde bir yasam için onlarin hizmetine açtigimiz özel kadin spor merkezlerimize davet ediyorum” ifadelerini kullandi.
Kaynak: İHA