Teskilat Üyeleri Iftarda Bir Araya Geldi

AK Parti Il Baskanligi tarafindan iftar programi düzenlendi.

Teskilat Üyeleri Iftarda Bir Araya Geldi
Zonguldak’ta Alaborina Restoran’da düzenlenen teskilat iftarina, AK Parti Il Baskani Zeki Tosun, AK Parti Ilçe Baskani Mükerrem Ayçiçek, AK Parti Zonguldak Milletvekilleri Polat Türkmen, Hamdi Uçar, Ahmet Çolakoglu, Zonguldak Belediye Baskani Ömer Selim Alan, Kilimli Belediye Baskani Kamil Altun, Il Yürütme Kurulu Üyeleri, Il Genel Meclisi Baskani Necdet Karaveli ve il Genel Meclis Üyeleri ve belediye baskanlari ile meclis üyeleri katildi.

Iftar öncesinde Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan’i video konferansla baglantisini izleyen teskilat üyeleri ardindan iftar yemeginden yedi. AK Parti Il Baskani Tosun, ’’AK Parti Il Baskanligimizin düzenledigi iftar programina hos geldiniz. 2 yildir pandeminin gölgesinde kisitli günler yasadik. Bu kisitli günler sonrasinda bu mübarek ramazan ayinda bir birimize kavustuk. Bizler ramazan ayi boyunca tüm teskilatlarimizla güzel bir çalisma yaptik. 1 aylik sürede Türkiye’de 26 milyon hanenin teskilat dinamikleriyle kadin ve gençlik kollariyla 5 milyon haneye giderek konuk olduk. Ayni sekilde 8 ilçemizde merkezimizde de yaptik. Bayramin birinci gününde partimizde saat: 14.00’da partimizde bayramlasma töreni yapacagiz. Hepinizi oraya bekliyoruz" dedi.

AK Parti Milletvekili Hamdi Uçar; "Bugün Cumhurbaskanimiz ifade etti.

Il baskanimiz da ifade etti.

Uzun bir aradan sonra pandemiden sonra tekrar dolu dolu bir Ramazan coskusunu birada yasiyoruz. 2 yildir pandemi münasebetiyle biraya gelemedik hasbihal edemedik kucaklasamadik" seklinde konustu.

AK Parti Milletvekili Ahmet Çolakoglu, ’’Cumhurbaskanimiz burada bizlere seslenirken aslinda bütün konulara degindi. Sadece özellikle sunu vurgulamak istiyorum. Cumhurbaskanimiz ne dedi AK Parti davasinda mevki makama gerek yok. AK Partili olan herkes AK Parti ailesinde olan herkes bu dava yolunda herkesin devam etmesi gerektigini vurguladi. Bizler ayni yolda durmak yok yola devam diyoruz" dedi.

AK Parti Milletvekili Polat Türkmen de "Cumhurbaskanimizin söyledigi gibi bizde makamin önemi yok. Bizde hizmetkarlik vazifesi verilmistir. Bu partiyi millet kurmus bunun devamini da millet getiriyor. Cumhurbaskanimizla baslayan bu yolculuk insallah 2023-2053-2071 gibi ülkemizin gençligimizin gelecek nesillerin önüne koydugu hedeflere hep birlikte kardeslik içerisinde yürümeye devam edecegiz" seklinde konustu.

Kaynak: İHA