Baskan Kiliç'tan Çocuklara Bayram Tirasi

Buca Belediyesi, kentteki çocuklara bayram sevinci yasatti. Imkânlari kisitli ailelerin çocuklari için düzenlenen “Baskan Amcadan Çocuklara Bayram Tirasi” etkinligi büyük ilgi görürken, Baskan Erhan Kiliç kendi elleriyle çocuklarin tiraslarini gerçeklestirdi. Çocuklarin mutlulugu ise görülmeye degerdi.

Baskan Kiliç'tan Çocuklara Bayram Tirasi
Buca Belediyesi, Gediz semtindeki imkâni kisitli ailelerin çocuklari için Ramazan Bayrami öncesinde “Baskan Amcadan Çocuklara Bayram Tirasi” etkinligi gerçeklestirdi. Cemal Yetginer Etüt, Meslek ve Sanat Atölyesinde düzenlenen etkinlige Buca Belediye Baskani Erhan Kiliç ile birlikte CHP Izmir Milletvekilleri Özcan Purçu ve Tacettin Bayir da katildi.

Etkinlikte, yüzlerce çocugun saç tirasi yapilirken Buca Belediye Baskani Kiliç da eline usturayi alarak saç kesimi yapti.

Birbirinden keyifli dakikalar

Eski bayramlarin nostaljisini kentte yeniden canlandirmak istediklerini belirten Baskan Kiliç, tüm çocuklarin ve ailelerinin Ramazan Bayrami’ni kutladi. Çesitli gösterilerle renklenen etkinlige katilan çocuklar birbirinden keyifli dakikalar geçirirken, Buca Belediyesine tesekkürlerini iletti.
Kaynak: İHA