Basarili Moda Tasarimcisi Parsa Yaz Koleksiyonuyla Yilin En Büyük Defilesine Hazirlaniyor

Moda dünyasinda son zamanlarda en çok arastirilan isimlerden biri haline gelen basarili moda tasarimcisi Shahnaz Parsa, yaz koleksiyonuyla yilin en büyük defilesine hazirlandigini belirtti.

Basarili Moda Tasarimcisi Parsa Yaz Koleksiyonuyla Yilin En Büyük Defilesine Hazirlaniyor
Sosyal medyayi da oldukça aktif kullanan ve özel geceler için tasarladigi birbirinden sik elbise çesitleriyle son zamanlarda ismini en çok aratanlar arasinda yer alan basarili moda tasarimcisi Shahnaz Parsa, yaz koleksiyonuyla yilin en büyük defilesine hazirlaniyor. Modaya yön veren isimlerden biri olan basarili tasarimcisi Parsa, "Tarihi bir mekanda özel bir defile yapmak için gerekli olan planlamalari yaptik. Iran’dan yeni yatirimcilarimizin desteklerini bekliyoruz. Gerekli destekleri alirsak çok özel bir defile yapacagiz. Defilemiz, bu zamana kadar yapilmis bütün defilelerden daha farkli ve büyük olacak" dedi.

Moda dünyasinin en çok aranan ismi haline gelen Shahnaz Parsa moda ile ilgili de açiklamalar yapti. Haute Couture ile kadinlarin kendilerini daha güzel ve öz güvenli bulduklarini söyleyen Parsa, "Glamour vav markasini pandeminin ilk basladigi dönemde Türk bir tasarimci arkadasimla bilikte açtik. Çok riskli bir isti çünkü o dönemde herkes is yerini kapatti. Ama çok sükür ki Allah bizim yüzümüze güldü. Islerimiz iyi gitti. Markamizla kisa sürede TV kanallari için özel ve kaliteli giysiler ürettik ve çok iyi bir konum elde etmeyi ve ayrica dünyanin her yerinden müsterileri çekmeyi basardik. Bütün bunlari kalite, iyi desenler ve güzel tasarimlara borçluyuz. Simdi en büyük gayemiz yapacagimiz büyük defileden sonra ürünlerimizi yurt disina ithal edip ülkemizin ekonomisine katkida bulunmak” dedi.

Kaynak: İHA