Arife Gününde Sehitler Dualarla Yad Edildi

Ordu Valiligince düzenlenen programda, Ramazan Bayrami öncesinde Ordu Sehitligindeki sehitler dualarla yad edildi.

Arife Gününde Sehitler Dualarla Yad Edildi
Ordu Sehitliginde düzenlenen program, Hz. Ömer Camii Imam-Hatibi Abdülkerim Sahin’in Kur’an-i Kerim tilaveti ile basladi.

Kur’an-i Kerim tilavetinin ardindan Altinordu Müftüsü Abdullah Söylemez tarafindan sehitler için dua edildi.

Okunan Kur’an-i Kerim ve yapilan duanin ardindan, Vali Tuncay Sonel, Ordu Büyüksehir Belediye Baskani Dr. Mehmet Hilmi Güler ve beraberindeki protokol mensuplari, sehitlikte metfun bulunan sehitlerimizin kabirlerine karanfil birakarak, dua ettiler.

Vali Tuncay Sonel, programa katilan sehit aileleri ve yakinlarinin hal ve hatirlarini sorarak, bayramlarini kutladi. Sehit ailelerinin çocuklariyla da yakindan ilgilenen Vali Sonel, çocuklara da çesitli hediyeler verdi.

Ordu Sehitliginde düzenlenen programa, Vali Tuncay Sonel, Ordu Büyüksehir Belediye Baskani Dr. Mehmet Hilmi Güler, ODÜ Rektörü Prof. Dr. Ali Akdogan, Vali Yardimcisi Bayram Gale, Altinordu Kaymakami Erkan Karahan, Il Jandarma Komutani Albay Numan Öksüz, Il Emniyet Müdürü Dogu Ates, Ordu Askerlik Subesi Baskani Yarbay Ahmet Meydan, Aile ve Sosyal Hizmetler Il Müdürü Ender Yanik, AK Parti Il Baskani Halit Tomakin, MHP Il Baskani Naci Sanlitürk, Türkiye Harp Malulü Gaziler, Sehit Dul ve Yetimleri Dernegi Ordu Sube Baskani Nurettin Korkmaz, Türkiye Muharip Gaziler Dernegi Baskani Mehmet Ali Gümüskaya, Polis Sehitleri ve Malül Gazileri Yardimlasma Dernegi Baskani Senel Sahin, daire müdürleri, askeri erken, muharip gaziler ve sehitlerin yakinlari katildi.

Kaynak: İHA