Vali Seymenoglu Polis Teskilati Gününü Kutladi

Türk Polis Teskilati’nin 177. Kurulus yildönümünü dolaysisiyla Vali Ömer Seymenoglu Il Emniyet Müdürü Ahmet Metin Turanli ve beraberindeki emniyet mensuplarini kabul etti

Vali Seymenoglu yaptigi açiklamada “Il Emniyet Müdürlügümüzün ilçeler de dahil olmak üzere tüm kadrolarinda çalisan arkadaslarimizin bu güzel gününü tebrik ediyorum. Ziyaretinizden dolayi da büyük bir mutluluk duydugumu ifade etmek istiyorum. Osmanli’dan günümüze yasayarak gelen, vatandasina her gün hizmet sunmaya çalisan nadir teskilatlarimizdan bir tanesi de Türk Polis Teskilatidir. Yeri geliyor sehit oluyor, yeri geliyor gazi oluyor, yeri geliyor anasindan, babasindan, çolugundan çocugundan günlerce, haftalarca uzak kalabiliyor. Büyük bir fedakarlik gerektiren bir isin içerisindeler. Yüzyillar daha bu teskilat bu millet var oldukça devam edecektir. Ben bu duygularla tekrar bu güzel gününüzü tebrik ediyorum, çalismalarinizda basarilar diliyorum” dedi.

Il Emniyet Müdürü Ahmet Metin Turanli da kendilerini kabulünden dolayi Vali Seymenoglu’na tesekkür ederek Polis Haftasi dolayisiyla yaptiklari etkinlikler hakkinda bilgi verdi.
Kaynak: İHA