Tufanbeyli Sokaklari Bayram Öncesi Yikandi

Adana’nin Tufanbeyli Ilçesinde cadde ve sokaklari belediye fen isleri müdürlügü tarafindan yikanarak bayram öncesi temizlendi. Belediye Baskani Remzi Ergü, Bbayram tatilini doga ve tarih ile iç içe geçirmek isteyenleri Ilçeye davet etti.

Tufanbeyli Sokaklari Bayram Öncesi Yikandi
Tufanbeyli Belediyesi, Ramazan Bayrami öncesi ilçede çalismalarini araliksiz sürdürüyor. Fen isleri müdürlügü ekipleri, Belediye Baskani Remzi Ergü’nün talimatlari ile cadde ve sokaklari yikayarak piril piril yapti. Ayrica bayramda mesai yapacak olan çiftçiler için sulama kanallari da belediye ekipleri tarafindan temizlendi.

Yayla turizminin gözde merkezi olan Gezbel Yaylasi için bayram öncesi karayollari ekipleri ile yerinde inceleme yapan Belediye Baskani Remzi Ergü, bölgede yol yapim ve düzenlemesi için çalismalarin baslayacagini kaydetti.

Belediye Baskani Remzi Ergü, “ Adana’mizin, Toroslarin göz bebegi olan Tufanbeyli’mizde bayramda misafirlerimizi agirlamak için çalismalarimiz sürüyor. Tarihi Sar Antik Kenti ziyaretçilerini ve doga tutkunlarini bu bayram ilçemizde görmek bizleri de mutlu edecek. Ilçemizde Ramazan Bayrami öncesi caddelerimizin temizligi ve çevre düzenlemesi için bir çok alanda hazirliklarimiz yapildi. Ramazan’in huzur ve bereketini yasadigimiz bu ayda tüm hemserilerimize huzur, saglik dolu bir bayram diliyorum. Bayram tatilinde rotasi doga ve tarih olan herkesi ilçemize bekliyoruz. Oksijeni bol yaylarimizda, Yeseren dogamiz ve Antik Sar Antik kentini gezmeye herkesi bekliyoruz. Ziyaretçilerimiz ve halkimiz Toprak Pinari mesire alanimizda doga ile iç içe güzel bir tatil yapabilir. Simdiden güzel bir bayram diliyorum” diye konustu.

Kaynak: İHA