Büyüksehir Onbinlerce Vatandasi Gönül Sofralarinda Bulusturdu

Denizli Büyüksehir Belediyesinin bu yil düzenledigi iftar bulusmalarinin sonuncusu Muratdede Mahallesi’nde yapildi. Ramazanda onbinlerce vatandasla gönül sofralarinda bulusan Baskan Osman Zolan ve esi Berrin Zolan, tüm hemsehrilerinin Ramazan Bayrami’ni tebrik etti.

Büyüksehir Onbinlerce Vatandasi Gönül Sofralarinda Bulusturdu


Denizli Büyüksehir Belediyesinin bu yil düzenledigi mahalle iftarlarinin sonuncusu Muratdede Mahallesi’nde düzenlendi.

Vatandaslarin yogun ilgi gösterdigi iftar programina, mahalle muhtarlari ve binlerce vatandas katildi.

Iftar öncesi vatandaslarin ramazanlarini tebrik eden Baskan Zolan mahalle sakinleriyle birlikte dua edip oruçlarini açti. Baskan Zolan iftar sonrasi yaptigi konusmada salgin nedeniyle 2 yil aradan sonra kalabalik gönül sofralarinda iftar yapmanin mutlulugunu yasadiklarini belirterek, “Allah’ima hamdolsun bugünlere bizi kavusturdu. Ne kadar sükretsek azdir. Biliyorsunuz her gün bir mahallemizde iftarimizi yaptik” dedi.



“Sehrimiz her gün daha ileri, daha güzele gidiyor”

Mahalle bulusmalarinda ayni zamanda vatandaslarin istek ve önerilerini de dinleme firsati bulduklarini anlatan Baskan Zolan, Muratdede Mahallesi’nde gerçeklestirdikleri yatirimlari anlatarak, “Sehrimiz her gün daha ileri, daha güzele gidiyor. Tüm vatandaslarimizin mübarek Ramazan Bayramlarini tebrik ediyor, herkese sevdikleriyle güzel bir bayram geçirmelerini diliyorum” dedi.

Ramazan boyunca düzenlenen gönül sofralarinda Baskan Zolan’a eslik eden esi Berrin Zolan ise, her gün bir mahallede vatandaslarla iftarlarda bulustuklarini belirterek, “Iftarlarimiz çok güzel katilimla gerçeklesti. Vatandaslarimiz bizi, biz vatandaslarimizi özlemisiz. Hep birlikte, abla-kardes, es-dost-akraba iftarimizi yaptik. Çok güzel geçti. Ben herkesin simdiden Ramazan Bayrami’ni tebrik ediyorum” ifadelerini kullandi.
Kaynak: İHA