Denizli Büyüksehir Ailesi Bayramlasti

Denizli Büyüksehir Belediye Baskani Osman Zolan, Ramazan Bayrami öncesi belediye personeli ile bayramlasti. Tüm personelin Ramazan Bayrami’ni tebrik eden Baskan Osman Zolan, "Sevdiklerinizle beraber güzel bir bayram olsun" temennisinde bulundu.

Denizli Büyüksehir Ailesi Bayramlasti


Denizli Büyüksehir Belediye Baskani Osman Zolan, Ramazan Bayrami öncesinde Büyüksehir Belediyesi çalisanlariyla bayramlasti. Baskan Osman Zolan’a, Genel Sekreter Mustafa Ünal, Büyüksehir Belediyesi Meclis Baskan Vekili Ali Degirmenci, DESKI Genel Müdürü Niyazi Türlü, Genel Sekreter Yardimcisi Ali Aydin, Seval Gebes, Serhat Akbulut ve Ömer Faruk Özer eslik etti. Baskan Zolan, kentin farkli kesimlerinde bulunan hizmet birimlerini de ziyaret ederek tüm personelin Ramazan Bayrami’ni tebrik etti. Ramazan ayinin dayanisma, kardeslik ve paylasma duygulari ile yasandigini vurgulayan Baskan Zolan, "Sevdiklerinizle beraber güzel bir bayram olsun. Iki yildir bayramlarda bulusamiyor, bir araya gelemiyorduk. Evlatlar anne-babaya gidemiyor, dostlar bulusamiyordu. Bayrami tam anlamiyla coskuyla yasayamiyorduk. Bu bayram sarilacagimiz, kucaklasacagimiz hep birlikte sohbet edecegimiz eski bayramlara dönüs olmasini temenni ediyorum. Nice güzel bayramlara ulasmayi Allah’im nasip etsin" dedi.



"Saglikli, huzurlu, güzel bir bayram olsun"

Bayramlarda büyüklere ve hayatini kaybetmis yakinlarin mezarlik ziyaretlerinin unutulmamasi gerektigini ifade eden Baskan Zolan, yolculuk yapacaklara da dikkatli olmalarini tembih ederek, “Her bayramimiz bir öncekinden daha güzel olsun. Güzel çalismalar yapiyoruz. Biz salginda eve kapanmadik, sizler elimiz, ayagimiz, gözümüz oldunuz. Vatandaslarimizin ihtiyaçlarini hep beraber karsiladik. Vatandaslarimiza hiçbir sikinti yasatmadik. Gece gündüz çalistik, sehrimiz bugün güzel hale geldiyse, bu birlikte çalismamizin sonucudur. Her birinizin payi ve katkisi var. Kardeslik hukuku içerisinde birlikte yolumuza devam edelim insallah. Tüm ailenizin bayramini kutluyorum, onlara bizden bol bol selam söyleyin. Insallah saglikli, huzurlu, güzel bir bayram olsun" dedi.

Kaynak: İHA