MHP Il Baskani Karatas'tan 23 Nisan Mesaji

MHP Erzurum Il Baskani Naim Karatas 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayrami dolayisiyla bir mesaj yayimladi. Karatas mesajinda milli egemenligin tecelliyi olan TBMM’nin varolusun önemine de vurgu yapti.

MHP Il Baskani Karatas'tan 23 Nisan Mesaji
Il Baskani Naim Karatas mesajinda " Gazi Mustafa Kemal Atatürk önderligindeki milletimiz 23 Nisan 1920 tarihinde ’Milli Egemenlige’ dayali ’Türkiye Büyük Millet Meclisi’ni kurarak burada Cumhuriyetimizin temellerini atmis, gerçek anlamda halkin temsilcilerini seçerek Türkiye Cumhuriyeti’nin kurulmasini saglamistir.

Hiç süphe yok ki gelecegimiz, dünyayi yeni algilamaya ve anlamaya baslayan çocuklarimizin ellerinde sekillenecektir. Bunun içindir ki çocuklarimiz arasinda kurulacak dostluk ve kardeslik köprüleri, yarinin huzurlu ve aydinlik dünyasinin da temeli olacaktir.

Bu duygu ve düsüncelerle Son derece anlamli ve önemli olan bu tarihi, tüm dünya çocuklarina armagan eden tek ülke olmanin gururunu milletimize yasatan basta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaslari ile tüm Sehitlerimizi rahmet ve sükranla aniyor, tüm çocuklarimizin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk bayramini yürekten kutluyorum.’’ Ifadelerine yer verdi.
Kaynak: İHA