Kastamonu'da Çocuklar, 23 Nisan'da Gönüllerince Eglenecek

Kastamonu Belediye Baskani Op. Dr. Rahmi Galip Vidinlioglu’nun talimatiyla 23 Nisan’da çocuklar için ücretsiz film gösterimi yapilacak, 23 Nisan Çocuk Senligi düzenlenecek.

Kastamonu Belediye Baskani Op. Dr. Rahmi Galip Vidinlioglu, çocuklarin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayrami coskusunu doyasiya yasamasi için bir dizi program hazirlatti. Baskan Vidinlioglu, çocuklara 23 Nisan armagani olarak Kirpi Sonic 2 filminin ücretsiz gösterimde olacaginin ve Kastamonu Belediyesi önünde 23 Nisan Çocuk Senligi düzenlenecegini açikladi.

Kastamonu Belediyesi hizmet binasi önünde düzenlenecek olan 23 Nisan Çocuk Senligi çerçevesinde sisme oyun parkuru kurulacak, yüz boyama etkinligi ve çocuk yarismalari yapilacak. Palyaço ve maskotlar, jonglör ve tahta bacak gösterileriyle çocuklar gönüllerince eglenecek.

Çocukluk yillarinda bayram günlerine büyük bir heyecan ve coskuyla uyandigini ifade eden Baskan Vidinlioglu, “Çocuklarimizin da ayni heyecani duydugundan eminim. Özellikle 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayrami’miz çok özel bir bayram. Çocuklarimiz bizim en degerlilerimiz. Onlarin bayrami doyasiya yasamasi için Kastamonu Belediyesi olarak 23 Nisan Çocuk Senligi düzenleyecegiz. Saat 12.00’de Kastamonu Belediyesi önünde baslayacak etkinlikler aksam 17.00’a kadar sürecek. Yine Barutçuoglu Sinemasi ile Carrefour Cine Zirve Sinemasi’nda Kirpi Sonic 2 filminin saat 11.00 ve 16.00 seanslarini çocuklarimiz ücretsiz olarak izleye bilecek. Etkinliklerimize tüm çocuklarimizi bekliyorum” dedi.

Kaynak: İHA