DEGIAD Ve EGIAD Üyeleri Arasinda Ticaret Köprüsü

Denizli Genç Is Insanlari Dernegi (DEGIAD) Is Gelistirme Komitesi tarafindan organize edilen programda bir araya gelen Ege Bölgesi Genç Isadamlari Dernekleri Federasyonu (EGIFED) ve Ege Genç Is Insanlari Dernegi’nden (EGIAD) olusan üye 60 is insaninin katilimiyla yeni is birlikleri hedeflenerek ticaret köprüsü kuruldu.

DEGIAD Ve EGIAD Üyeleri Arasinda Ticaret Köprüsü
Denizli Genç Is Insanlari Dernegi (DEGIAD) Is Gelistirme Komitesi tarafindan dernek merkezinde Ege Bölgesi Genç Isadamlari Dernekleri Federasyonu (EGIFED) Baskani Aydin Bugra Ilter, Ege Genç Is Insanlari Dernegi (EGIAD) Baskani Alp Avni Yelkenbiçer ve EGIAD üyesi 60 is insaninin katilimiyla gerçeklestirilen programda konusan DEGIAD Yönetim Kurulu Baskani Hakan Urhan, “Ülkemizin en köklü GIAD’lari olan DEGIAD ve EGIAD’in bir araya gelmesi, is dünyasinda yeni is birliklerinin ve ticaretinin gelismesinde köprü olacaktir. Zaman zaman DEGIAD üyeleri ile yapmis oldugumuz “Speed Networking” etkinliklerinde özellikle Denizli is dünyasinda birbirini taniyan ve tanimayan gruplar arasindaki iliskileri hizli ve etkili bir sekilde gelistirme temennimizde elde ettigimiz sonuç bizim için mutluluk vericidir. Bu etkinlik, hem üyelerimiz arasi ticareti arttirmada, hem de yillardan beri süregelen dernekler arasi dostlugumuzu kurumsal is birligine dökmek için oldukça verimli oldu. Toplantilarimizin devamini sonbaharda Izmir’de yapmayi planliyoruz” dedi.

EGIFED Baskani Aydin Bugra Ilter DEGIAD’in katilmasiyla EGIFED’in daha da güçlendigini belirterek, Izmir ve Denizli arasinda derneklerin bir köprü olusturabilecegini ifade etti.

Ilter, “DEGIAD ve EGIAD’in EGIFED içindeki diger dernekler için de hem üye profili hem de gerçeklestirilen projeler bakimindan örnek teskil etmektedir” diye konustu.

EGIAD Baskani Alp Avni Yelkenbiçer ise kuruluslarindan itibaren yakin iliskide bulunan EGIAD ve DEGIAD’in ayni zamanda Federasyon ve Konfederasyon yapilarinda da birlikte çalistigini vurgulayarak her iki dernegin de gerek Atatürkçülük gerekse modern dünyaya dönük yüzü bakimindan birbirlerine oldukça benzediginin altini çizdi. Izmir ve Denizli arasindaki sanayi ve ticarete dayali birlikteligin DEGIAD ve EGIAD’in çalismalari ile daha da artirilmasi için çalismalarini sürdürdüklerini dile getirdi.
Kaynak: İHA