Kaymakam Yelek Açiklamasi 'Vatan Için Görev Yapmak Kutsaldir'

BITLIS – Bitlis’in Hizan Kaymakami Muhammed Ikbal Yelek, Saginli Jandarma Karakol Komutanliginda görev yapan askerlerle iftar yapti.

Kaymakam Yelek Açiklamasi 'Vatan Için Görev Yapmak Kutsaldir'
Kaymakam Yelek, Ramazan ayinin bereketini askerlerle ayni sofrada paylasmaktan mutluluk duydugunu belirtti.

Programda askerlerle yakindan ilgilenerek sohbet eden Kaymakam Yelek, “Jandarma teskilatimiz var oldugu günden bugüne kadar zorlu kosullarda vatan ve bayrak için mücadelesini sürdürmeye devam etmektedirler. Ordulariyla kitalara hükmetmis bir millettin mensuplari olarak bizim toplumumuzda asker ocaginin ve askerlerimizin yeri de bir baskadir. Vatan için görev yapmak, hangi kademede olursa olsun kutsaldir, anlamlidir ve kiymetlidir. Vatandaslarimizin huzur içerisinde yasamalari için buradaki kardeslerimiz vazifelerini en iyi sekilde yerine getiriyorlar. Sizlerle gurur duyuyoruz. Allah sizi korusun, ayaginiza tas degmesin” dedi.

Iftar programina Kaymakam Muhammed Ikbal Yelek, Ilçe Jandarma Komando Tabur Komutani Yarbay Muharrem Volkan Karali, Ilçe Jandarma Komutani Binbasi Abdülkadir Yagar, Ilçe Emniyet Amiri Mahmut Metin Eyidogan, karakol komutanlari ve askerler katildi.

Kaynak: İHA