Baskentte '6 Milyon Tek Yürek' Kampanyasi Yeniden Baslatildi
Ankara Büyüksehir Belediyesinin baslattigi “6 Milyon Tek Yürek” kampanyasini bu yil Ramazan ayinda yeniden baslatti.

Elektrik faturalarini ödeyemeyen ihtiyaç sahipleri de düsünüldü
“ankaratekyurek.com” adresi üzerinden yeniden baslayan kampanya ile devam eden “Su Ver’ ve “El Ver” uygulamalarinin disinda ihtiyaç sahiplerinin ödeyemedigi elektrik faturalari da hayirseverler tarafindan ödenebilecek. “6 Milyon Tek Yürek” kampanyasi için hayirsever vatandaslar, internet adresi üzerinden kredi kartini kullanarak 3 ayri uygulamadan istedigini seçerek, sosyal yardim alan ihtiyaç sahiplerinin yüzünü güldürecek. Kampanya dahilinde; “Su Ver” ile su faturasi borcunu ödeyemeyen 250 bin sosyal yardim alan vatandasin borçlari kapatilabilecek, “El Ver” ile sosyal yardim alan ve geliri açlik sinirinin altinda olan yaklasik 26 bin vatandasin Baskent Kart’ina 100, 200, 300,400 ve 500 TL tutarinda nakit yükleme yapilabilecek, “Elektrik Faturasi Öde” ile de 8 Nisan’dan itibaren sosyal yardim alan ve açlik sinirinin altinda geliri olan ve elektrik borcunu ödemeyen vatandaslarin elektrik faturalari online olarak ödenebilecek.
Kampanya ile ilk 2 yilda yapilan destek 69 milyon 300 TL’ye ulasti
ABB Bilgi Islem Daire Baskani Gökhan Özcan, Ankara Büyüksehir Belediye Baskani Mansur Yavas’in, “Iyilik hastaliktan daha bulasicidir” sloganiyla 2020’de baslattigi yardim kampanyasiyla ilk 2 yilda toplamda 69 milyon 300 TL’lik destek saglandigini belirterek, “El Ver kampanyasina katilmak isteyen hayirseverler, ihtiyaç sahibi vatandaslarin Türkiye’de ilk kez online ödemeye entegre edilen Baskent Kart’larina aninda sanal pos yöntemiyle 100, 200, 300, 400 ve 500 TL yükleme yapabilecekler” dedi.
“El Ver” kampanyasindan yararlanacak ihtiyaç sahibi vatandaslar da bahis, kuyum ve tekel hariç Baskent Kart’lariyla her türlü alisverisi yapabilecek.
