Mardin'de Alisveris Merkezinde Ramazan Ayi Senlikleri

Mardin’in en büyük alisveris ve yasam merkezi olan Mardian Mall, ziyaretçileri için Ramazan senlikleri düzenlemeye basladi.

Mardin'de Alisveris Merkezinde Ramazan Ayi Senlikleri
Artuklu ilçesinde faaliyet gösteren Mardian Mall Alisveris Merkezi’nde Ramazan senlikleri devam ediyor. Ziyaretçileri keyifli anlar yasamalari için senlikte çesitli etkinlikler düzenleniyor.

Alisveris Merkezi Müdürü Mahmut Yildizhan, meddah gösterileri, skeçler, orta oyunlari, Hacivat-Karagöz perde oyunlari ile Ramazan ayinin manevi coskusunu hep birlikte yasayacaklarini belirtti.

Bolluk, bereket ve dayanisma ayi olan Ramazan boyunca kuracaklari gönül sofralarina bütün Mardin’i beklediklerini söyleyen Yildizhan, "Mardian Mall, keyifle zaman geçirip, sizi geçmise götürecek ramazan ayi geleneklerini ve coskusunu, aileniz, dostlariniz ve sevdiklerinizle beraber paylasmaya davet ediyor. AVM‘nin küçük ziyaretçileri, sahneye alinarak, interaktif bir sov gerçeklesecek. Yaparak ve yasayarak ögrenme deneyimini elde etme firsata yakalayacak olan küçük ziyaretçiler, keyif dolu anlar yasayacak. Bayramin birinci gününe kadar devam edecek olan Ramazan etkinlikleri, saat 20.00’de baslayarak 21.30’a kadar devam ediyor. Eski Ramazanlarin unutulmaz eglencelerini ziyaretçilerine sunan Mardian Mall Alisveris ve Eglence Merkezi’ne Geleneksel Türk Tiyatrosu’nun komik ama bir o kadar da huysuz tiplemeleri Hacivat ve Karagöz konuk oluyor. Meddah gösterileri, fasil dinletisi, gölge oyunlari, çocuklar için egitici atölyeler ve yöresel lezzetler sokagi ile vatandaslara keyifli aksamlar yasatan Ramazan senlikleri, Ramazan ayi boyunca devam edecek" dedi.

Kaynak: İHA