CHP'li Sari, 'Türk Halkini Refaha Kavusturacagiz'

CHP Balikesir Il Baskani Serkan Sari, ilçe baskanlari ile bir araya gelerek seçimi gündemine tasidi. Baskan Sari,ilçe baskanlarina, "Türk Halkini refaha kavusturacagiz" dedi.

CHP'li Sari, 'Türk Halkini Refaha Kavusturacagiz'
CHP Balikesir Il Baskani Serkan Sari, ilçe baskanlari ile bir araya gelerek seçim güvenligine iliskin görüsme gerçeklestirdi. Karsilikli fikir alisverislerinin aktarildigi toplanti ile ilgili konusan Baskan Sari su ifadelere yer verdi: "CHP’nin iktidari için ilçe baskanlarimizla birlikte planli, programli bir sekilde seçmenimizin iradesinin sandiga en saglikli sekilde yansimasi ve sandiktan iktidar olarak çikabilmek için hiç durmadan, yorulmadan çalisiyoruz"

Baskan Sari sözlerinin devaminda, “Yani adalet, hukuk, liyakat, saygi, hosgörü, alim gücü, refah ve huzur. 20 yildir saydigim ve özlenen bu degerlerin her birini tek tek ortadan kaldirdi. O nedenle Türk halkini refaha kavusturmak için canla basla çalisiyoruz. Hata yapma lüksümüz yok. Rehavete kapilma gibi bir konforumuz yok. Geliyor, gelmekte olan sloganimiz ancak siki sekilde çalisarak vücut bulabilir. Demistik, geldik demek için baskanlarimizla, partililerimizle ve Balikesir halki ile durmaksizin çalismalarimiza devam edecegiz” dedi.

Kaynak: İHA