Ergin Ve Beraberindekiler ATSO'yu Ziyaret Etti

Deva Partisi Teskilatlardan Sorumlu Genel Baskan Yardimcisi Sadullah Ergin ve beraberindeki partililer Adiyaman Ticaret ve Sanayi Odasini ziyaret ederek Yönetim Kurulu Baskani Mustafa Uslu ve yönetim kurulu üyeleriyle bir araya geldi.

Ergin Ve Beraberindekiler ATSO'yu Ziyaret Etti
Genel Baskan Yardimcisi Sadullah Ergin, Kurucular Kurulu Üyesi Mustafa Satici, Adiyaman Il Baskani Mesut Pektas, Merkez Ilçe Baskani Bahattin Üsümez ve partililerden olusan bir heyet Adiyaman Ticaret ve Sanayi Odasini ziyaret etti.

Heyeti ATSO Yönetim Kurulu Baskani Mustafa Uslu, Baskan Yardimcisi Mehmet Emin Güles, Yönetim Kurulu üyeleri Mehmet Atli, Haci Dikmen, Atilla Duranay ve Genç Girisimciler Icra Kurulu Baskani Ahmet Yolcu partilileri agirladi.

Ziyaret çerçevesinde ATSO’nun kurumsal yapisi ve yürütmüs oldugu çalismalar Sadullah Ergin ve beraberindeki heyete bilgi veren Baskan Mustafa Uslu; “Adiyaman is dünyasinin çati kurulusu olan Adiyaman Ticaret ve Sanayi Odamiza ve Adiyaman is dünyasina göstermis oldugunuz bu nazik ilgiden dolayi tesekkür diyorum. Is dünyasi istikrar ister. Siyasi ve ekonomik istikrarin at basi gitmesi lazim. Bunlar birbirini tamamlayan iki önemli faktör. Bu ülkenin üretime ihtiyaci var. Çok üretmemiz ve ürettigimizi dünyaya satmamiz lazim. Son yillarda ülkemiz önemli bir virajdan geçiyor. Pandemiyi henüz atlatamamisken Rusya-Ukrayna savasi tuz biber oldu. Üretici kesim bu ülkenin temel diregidir. Katma deger üretmek, cari açigin önüne geçmek buradan geçiyor, issizligi önlemek buradan geçiyor. Bir an önce radikal tedbirler alinmalidir. Yasadigimiz sikintilar iki üç seneden gelen sikintilar. Tabi düzelmesi de yine zaman alacaktir. Ama bunun önüne üretimle geçilecektir. Bu da siyasi partilere düsüyor. Ziyaretiniz nedeniyle sizlere ve heyete tesekkür ediyorum” dedi.

Saha çalismalari çerçevesinde Adiyaman’a geldiklerini ifade eden Deva Partisi Genel Baskan Yardimcisi Sadullah Ergin, “Parti olarak her ay yaptigimiz saha çalismasi var. Baskanlar kurulu üyelerimiz, genel merkez yönetim kurulu üyelerimiz 81 ilde çalisma arkadaslarimizla bir araya gelerek gittigimiz yerlerde esnaf ziyaretleri, sivil toplum kuruluslari ve meslek örgütleriyle temas ederek sahanin nabzini da tutmaya çalisiyoruz. Yani vatandasin hali nasil, beklentileri nedir, sahadan Ankara’ya yansimasi gereken mesajlar nelerdir? Sizlerden aldigimiz dönüsleri haftalik yaptigimiz baskanlar kurulu toplantimizda masaya koyuyoruz istisare ediyoruz. Genellikle vatandasin beklentilerine dönük bir söylem ve siyaset olusturmaya gayret ediyoruz” dedi.

Konusmalarin ardindan ATSO Baskani Mustafa Uslu, Genel Baskan Yardimcisi Sadullah Ergin’e hediye takdim etti.
Kaynak: İHA