BIDEV, Izmir'de Yeniledigi Sahanin Açilisini Yapti

Basketbol Için Destek ve Egitim Vakfi (BIDEV), önemli bir çalismaya imza atarak, Türk Egitim Gönüllüleri Vakfi (TEGV) Çigli Egitim Parki Basketbol Sahasi’ni yenileyerek, açilisini yapti.

BIDEV, Izmir'de Yeniledigi Sahanin Açilisini Yapti
Izmir’de yasayan sporcular, spor adamlari, ayni zamanda BIDEV Yönetim Kurulu ve Mütevelli Heyeti Üyeleri’nin katilimiyla gerçeklesen açilis töreninde, BIDEV Yönetim Kurulu Baskani Hasan Arat, TEGV Genel Müdürü Sait Tosyali, TEGV Çigli Egitim Parki basketbol sahasinin yenilenmesine destek veren BIDEV mütevellisi Tolga Egemen açiklamalarda bulunarak, BIDEV-TEGV ortakligiyla yapilan çalismalarin önemine degindi. BIDEV Yönetim Kurulu Baskani Hasan Arat, yaptigi konusmada “Bugün burada velilerimiz de aramizda. Sizin buraya olan güveniniz, çocuklarinizi buraya emanet etmeniz bizler için çok kiymetli. Güveninizden dolayi tesekkür ederim. TEGV olarak Türkiye’de çok önemli isler basariyor, Türkiye’nin en önemli sivil toplum örgütlerinin basinda geliyorsunuz. Burada yaptiginiz isler Türkiye genelinde müthis bir güven duygusu ve hassasiyet olusturuyor. Bizim de ana ilkelerimizden biri olan Cumhuriyet ilkelerine bagli evlatlar yetistirmek hepimizin görevi. Biz de bir yolculuga çiktik. Benim de kurucusu ve Mütevelli Heyeti Üyesi oldugum TEGV ile bu projeyi gerçeklestirmek çok anlamli. Sayin Suna Kiraç’in hayallerini bugün burada TEGV ve BIDEV Mütevelli Heyeti Üyelerinin katkilariyla gerçeklestirmenin mutlulugunu yasiyorum. Burada ayni zamanda TEGV mütevellileri olan Ömer Bozer’in, Efe Aydan’in, Coskun Teziç’in, Tayfun Bayazit’in ve diger mütevellilerimizin emekleri ve inançlari çok önemli. Yerel yönetimlere, Çigli Belediyesi’ne bize destek veren herkese sükranlarimizi sunuyorum” ifadelerini kullandi.

Efsaneler miniklerle basketbol oynadi

Açilis töreninin ardindan, Ibrahim Ortaç, Hasan Arat, Atakan Karakaplan, Ömer Bozer, Efe Aydan, Akin Suel, Celal Arisan, Jülide Sonat, Sami Baykal, Füsun Uysal, Handan Özbek, Hasan Tanyeri gibi basketbol dünyasinin efsane isimleri, minik sporcularla birlikte basketbol oynadi.
Kaynak: İHA