Gedizli Sehitler Anisina Spor Turnuvasi

Kütahya’nin Gediz ilçesinde, sehitler anisina düzenlenen voleybol, masa tenisi ve badminton spor turnuvalari basladi.

Gedizli Sehitler Anisina Spor Turnuvasi
Gediz Kaymakamligi, Gediz Belediyesi, Gediz Gençlik ve Spor Ilçe Müdürlügü ve Gediz Amatör Spor Kulüpleri Dernegi isbirligi ile “Jandarma Çavus Sehit Hüseyin Gürlekli anisina voleybol, Sehit Uzan Çavus Muhammet Yilmaz anisina masa Tenisi, Sehit P.Çvs. Ali Kazankaya anisina badminton, Turnuvasi” düzenlendi.

Voleybol, badminton, masa tenisi branslarinda düzenlenen turnuvalara Voleybolda 8 takim, masa tenisinde 8 grup erkek ve 2 grup bayan, badmintonda erkek ve bayan ile katilim saglandi.

Turnuvalar müsabaka fikstürlerinin yayinlanmasinin ardindan, Gediz Gençlik ve Spor Ilçe Müdürlügü Spor Kompleksi’nde açilis töreni düzenlendi.

Düzenlenen törene Gediz Belediye Baskani Muharrem Akçadurak, Gediz Ilçe Müftüsü Nurullah Koçhan, Gediz Gençlik ve Spor Ilçe Müdürü Muhammed Keskin, Gediz Sosyal Yardimlasma ve Dayanisma Vakfi Müdürü Ibrahim Demirdag, sehit ailesi Hakan Gürlekli, Gediz Amatör Spor Kulüpleri Dernegi Baskani Mesut Yörük, sporcular ve çok sayida vatandas katildi.

Tören Saygi Durusu ve Istiklal Marsinin okunmasinin ardindan, Kuran tilaveti ve Gediz Belediye Baskani Muharrem Akçadurak’in açilis konusmasi ile devam etti.

Sehitler anisina düzenlenen turnuvanin büyük anlam ifade ettigini belirten Gediz Belediye Baskani Muharrem Akçadurak, "Sehitlerimiz anisina Gediz Belediyesi Spor Turnuvalarinin ilkini gerçeklestiriyoruz. Insallah bu turnuvalari tüm sehitlerimizin adini vererek her birini saygiyla anarak geleneksel hale getirecegiz. Belediye olarak her zaman sporun ve sporcunun destekçisi olduk, olmaya da devam edecegiz. Turnuvamizin hayirli olmasini temenni ediyor, katilim saglayan tüm sporcularimiza, görev alan ve emek veren herkese sükranlarimi sunuyor ve tüm sporcularimiza basarilar diliyorum” diye konustu.

Gediz Belediyesi “Sehitler anisina spor turnuvalari" Gediz Belediye Baskani Muharrem Akçadurak ve protokolün ilk baslama vuruslarini gerçeklestirdikleri müsabakalar ile devam etti.
Kaynak: İHA