Gürsu'ya Hayvan Bakim Ve Tedavi Merkezi

Gürsu Belediyesi tarafindan insasi baslatilan hayvan bakim ve tedavi merkezinde sokak hayvanlarinin barinmasi saglanacak ve tedavileri yapilacak.

Gürsu'ya Hayvan Bakim Ve Tedavi Merkezi
Gürsu Belediyesi ve Orman Bölge Müdürlügü arasinda imzalanan protokolle, Gürsu Belediyesi’ne tahsisi gerçeklestirilen alanda insaati baslayan hayvan bakim ve tedavi merkezinde, sahipsiz ve bakima muhtaç sokak hayvanlarinin barinmalari saglanacak. Hayvanlarin saglik kontrollerinin de yapilacagi Tesis’te, hayvan severlerin ziyaretleri sirasinda zaman geçirebilecekleri sosyal tesis de yer alacak.

Gürsu Ilçe Kaymakami Naif Yavuz’la birlikte Hayvan Bakim ve Tedavi Merkezi’nin insaat çalismalarini inceleyen Gürsu Belediye Baskani Mustafa Isik, “Sehir yasaminda açlikla, susuzlukla savasarak var olmaya çalisan sokak hayvanlari için olusturacagimiz bu Tesis önemli bir ihtiyaci giderecek. Dogal yasam kosullarindan uzaklasmis sokak hayvanlarinin yasamlarini devam ettirebilecekleri kosullari onlara sunmakla yükümlüyüz. Bu Tesisimizle insallah sokak hayvanlarini her türlü yasam imkani sunulacak bir barinaga kavusturmus olacagiz” dedi.

Gürsu Belediyesi Hayvan Bakim ve Tedavi Merkezi, Diskaya yolu üzerinde, ulasimin saglandigi ana güzergahta, Gürsu’ya hakim tepede olusturulacak.
Kaynak: İHA