'Iyi Ki Varsin Eren' Projeye Esin Kaynagi Oldu

Balikesir’in Gönen ilçesindeki Sehit Tayyip Olçok Imam Hatip Ortaokulu Ögrencileri Seyrettikleri “Kesisme Iyi Ki Varsin Eren” filminden etkilenerek Baslattiklari “Yarinlari Birlikte Yazmak Adina Iyi ki Varsin Eren” projesi kapsaminda topladiklari kursun kalemleri Eren’in egitim gördügü okuldaki ögrenci kardeslerine gönderdiler.

'Iyi Ki Varsin Eren' Projeye Esin Kaynagi Oldu
Gönen Sehit Tayyip Olçok Imam Hatip Ortaokulu ögrencileri; geçtigimiz günlerde seyrettikleri “Kesisme Iyi ki Varsin Eren” filminde “Eren” in çocuklugunda ödev yapmak için 1 kursun kalemi 11 kardesiyle paylasmak zorunda kalmasindan etkilenerek proje hazirladilar. “Yarinlari Birlikte Yazmak Adina Iyi ki Varsin Eren” ismini verdikleri proje kapsaminda topladiklari kursun kalemleri Eren’in Maçka’da okudugu Çatakçi Ilkokulu/Ortaokulu ögrencilerine gönderdiler.

Okul Müdürü Abdullah Özgür ögrencilerin düzenledikleri proje hakkinda yaptigi açiklamada, “Sehit Abdullah Tayyip Olçok Imam Hatip Ortaokulu ögrencileri ile 17 Subat 2022 Tarihinde “Kesisme Iyi ki Varsin Eren” filmine gittik. 15 Yasinda askeri birliklerimize yardimci olmaya çalisirken sehit düsen “Eren” ögrencilerimizin üzerinde manevi olarak çok iz birakti. Filmin sonunda ögrencilerimize “filmde en çok sizi etkileyen olay neydi” diye sordugumuzda Eren’in çocuklugunda ödev yapmak için 1 kursun kalemi 11 kardesiyle paylasmak zorunda kalmasinin onlari etkilediginden bahsettiler ve Yarinlari Birlikte Yazmak Adina Iyi Ki Varsin Eren projemizin fikri dogdu. Eren’in Maçka’da okudugu Çatakçi Ilkokulu/Ortaokulu ögrenci kardeslerimize kalem hediye etmek, yarinlarimizi onlarla paylasmak istedik. Eren bize milli ve manevi degerlerimizi vatan ve insan sevgimizi bir kez daha hatirlatti” dedi.

Kaynak: İHA