Genç Yesilay Kulübü Üyeleri Yasli Çinarlarla Bulustu

Yesilay Diyarbakir Subesi yönetimi ile Diyarbakir Dicle Genç Yesilay Kulübü gönüllüleri, 18-24 Mart Yaslilara Saygi Haftasi kapsaminda Yenisehir Belediyesi’ne bagli Ikinci Bahar Millet Kiraathanesi’nde bulunan 65 yas ve üstü vatandaslari ziyaret etti.

Genç Yesilay Kulübü Üyeleri Yasli Çinarlarla Bulustu
Yenisehir Belediyesi Kadin ve Aile Hizmetleri Müdürlügü’ne bagli Ikinci Bahar Millet Kiraathanesi’ne gelen 65 yas ve üzeri vatandaslar ile Yesilay Diyarbakir Subesi yönetimi ve Diyarbakir Dicle Genç Yesilay Kulübü’nün gönüllüleri ’18-24 Mart Yaslilara Saygi Haftasi’ kapsaminda bir araya geldi. Etkinlige Yenisehir Belediye Baskan Yardimcisi Haci Cebe, Yenisehir Belediyesi Kadin ve Aile Hizmetleri Müdürü Meryem Kaya, Yenisehir Belediyesi Basin Müdürü Remzi Tekin, Diyarbakir Dicle Genç Yesilay Kulübü gönüllüleri ve Ikinci Bahar Millet Kiraathanesi’ndeki yasli vatandaslar katildi.

Etkinlikte konusan Yenisehir Belediye Baskan Yardimcisi Haci Cebe, "18-24 Mart Yaslilara Saygi Haftasi kapsaminda yaslilik ve yasli sagligi konularinda farkindalik olusturmak, kusaklar arasindaki iletisimi saglamak, evlerimizin bas kösesinde agirladigimiz yaslilarimiza saygimizin sürdürülmesi amaciyla Diyarbakir Dicle Genç Yesilay Kulübü’nün gönüllü gençleri ile bir araya geldik. Hepinizi agirlamaktan büyük mutluluk duyduk. Bu ay ayrica Yesilay haftamizin oldugu bir ay, bu nedenle Genç Yesilay Kulübümüzün gönüllüleri yaslilarimiza bagimliliklar konusunda bilgilendirmeler yaptilar. Bu etkinligin yapilmasi konusunda bizlere desteklerini sunan Yenisehir Kaymakami ve Belediye Baskani Vekilimiz Murat Besikci’ye çok tesekkür ediyoruz "dedi.

Kaynak: İHA