Özel Güvenlik Görevlisini Birakti, Zanli Firar

Adana’da bir ilkokulda özel güvenlik olarak görev yapan genç kizi kaçiran zanli güvenlik görevlisini birakirken, kendisi teslim olmadi.

Edinilen bilgiye göre, olay Yüregir ilçesine bagli Yavuzlar Mahallesi’nde meydana geldi. Iddiaya göre, Hilal I. (24) isimli özel güvenlik görevlisi çalistigi Albay Ibrahim Karaoglanoglu Ilkokuluna geldi. Mesaisine baslayan Hilal I.’nin çalistigi okulun önüne bir süre sonra siyah renkli bir otomobil geldi. Içinden inen ve Hilal I.’ye platonik asik oldugu öne sürülen E.A. okula girerek genç kizi kaçirmak istedi. Hilal I. sahistan kurtulmak için okulun bahçesinde kosmaya basladi ancak ayagi takilarak yere düstü. Bunun üzerine E.A., Hilal I.’yi tutup tabancasini çekerek onu götürmeye basladi.

Sahis okulun bahçesinde iki el de havaya ates ederek Hilal I.’yi otomobile bindirdi. Platonik asik kendilerini bekleyen arkadasiyla birlikte güvenlik görevlisi Hilal I.’yi kaçirdi. Bütün bu olanlara okulun bahçesinde top oynayan ögrenciler de sahit oldu.

Çevredeki vatandaslar hemen durumu polise bildirdi. Polis olayla ilgili çalisma baslatti. Yapilan çalisma sonucunda zanli özel güvenlik görevlisi kadini bugün birakti. Ancak kendi teslim olmayarak kaçmaya devam etti. Polis simdi her yerde zanliyi ve arkadasini yakalamaya çalisiyor.
Kaynak: İHA