Hacer Ercan Karma Resim Sergisi Görücüye Çikti

Ramazan aylarinda savastan öksüz kalan ve etkilenen çocuklara olan üzüntüsünü konu alan “Yetimler Iftari” adli çalismasi ile Milano’da düzenlenen yarismada Onur Ödülü kazanan Ressam Hacer Ercan’in sergisi protokol üyelerinin katilimi ile açildi.

Hacer Ercan Karma Resim Sergisi Görücüye Çikti
Ercan tarafindan hazirlanan 20 farkli resmin yer aldigi Hacer Ercan Karma Resim Sergisi Vali Gökmen Çiçek’in katilimiyla açildi. Afyonkarahisar’in tarihi ve turistik yerleri ile ilgi duydugu diger birçok konuda resimler yapan Ressam Hacer Ercan, hazirladigi tablolarini Riza Çerçel Kültür Merkezi’nde açtigi “Hacer Ercan Karma Resim Sergisi” ile görücüye çikardi. Ramazan aylarinda savastan öksüz kalan ve etkilenen çocuklara olan üzüntüsünü konu alan “Yetimler Iftari” adli çalismasi ile Milano’da düzenlenen yarismada Onur Ödülü kazanan Ressam Hacer Ercan’in bir baska ödülünü de Ayazini kolaj tablosu ile aldi. Italya ve Ispanya’da resim sergilerine katilan ve Ayazini tablosunu bu sergide sergileyen Hacer Ercan’in bu eseri Onur Diplomasi aldi. Vali Gökmen Çiçek’in destegiyle çalismalarini sürdüren Hacer Ercan, ilkini gerçeklestirdigi sergilerini devam ettirmeyi düsünüyor.

Açilis töreninde konusan Vali Çiçek, Ercan’in resimlerinin çok etkileyici oldugunu ifade ederek, “Kendi ruh dünyasina ve birçok manaya resimlerinde yer veriyor. Tebrik ediyorum. Böylesi degerli ressamlar bu sehirde oldugu için mutluyum” dedi.

Öte yandan, açilisa Vali Çiçek’in yani sira Cumhuriyet Bassavcisi Fatih Karabacak, Il Jandarma Komutani Yilmaz Kirgel, Il Emniyet Müdürü Ali Temiz, Il Genel Meclisi Baskani Burhanettin Çoban ve davetliler ve basin mensuplari katildi.

Kaynak: İHA