Bursa Yeni Yatirimlarla Sporda Da Marka Oluyor

AK Parti Bursa Il Baskani Davut Gürkan tarihi, Bursa’ya 483 milyon 497 bin liralik çesitli spor alanlari yatirimlarinin yapilacagini söyledi.

Bursa Yeni Yatirimlarla Sporda Da Marka Oluyor
AK Parti Bursa Il Baskani Davut Gürkan, Gençlik ve Spor Bakani Dr. Mehmet Muharrem Kasapoglu’nun Bursa’nin farkli ilçelerine 484 milyon 497 bin liralik spor yatirimi müjdesi ile geldigini belirtti.

Yedi ilçede yapimi tamamlanan ve projelendirilen farkli spor tesisi çalismalari ile Bursa’da yasayan gençlerin gelecekleri için önemli yatirimlar kazandirilacagina isaret eden Baskan Gürkan, “Tüm çabamiz partimizin kurulusundan bu yana oldugu gibi yeni nesillerimize daha iyi bir gelecek saglayabilmek içindir. 7 ilçede 6 adet spor salonu, 2 yari olimpik spor salonu, 2 çok amaçli spor salonu, 1 kültür ve gençlik merkezi, 2 gençlik kampi, 3 sentetik çim saha ve farkli ilçelerde mevcut bulunan tesislerdeki bakim, onarim ve yenileme çalismalari ile spor yatirimlari devam ediyor. Spor tesisleriyle Bursa, Türkiye’ye örnek bir spor sehri haline geldi. Çesitli branslarda alinan basarilarla gençlerimiz Bursamizi dünyaya duyuruyor. Amatör ve profesyonel branslarda gençlerimizin elde ettigi dereceler hepimizi gururlandiriyor. Bizler de gençlerimizin basarilarini ve ülkemizin ve kendilerinin güçlü, saglikli gelecegini insa etme çabalarini destekleyen yatirimlarin takipçisi olarak önlerini açiyoruz. Bu çalismalarimizda bizlere destek veren, her zaman yanimizda olan basta Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan olmak üzere Gençlik ve Spor Bakani Mehmet Muharrem Kasapoglu ve emegi geçen tüm kurum ve kuruluslarimiza tesekkür ediyoruz” dedi.

Kaynak: İHA