Çocuklar Yariyil Tatilinde Doyasiya Eglendiler

Kalecik Belediyesi, kültür ve sanat etkinlikleri kapsaminda Kalecikli çocuklara yariyil tatili hediyesi olarak sinema etkinligi düzenledi. Ücretsiz olarak gerçeklestirilen program, 4, 5 ve 6 Subat tarihlerinde cuma, cumartesi ve pazar matinesi olarak gerçeklestirildi.

Çocuklar Yariyil Tatilinde Doyasiya Eglendiler
Çocuklarin ebeveynleriyle de katilabildigi etkinlikte 6 farkli sinema filmi gösterime girdi. Kalecik Belediyesi Konferans Salonu’nda düzenlenen programa ögrenciler akin ederken, 3 günde toplam katilim 968’e ulasti. Ögrencilere yönelik kültür ve sanat faaliyetlerini artiran Kalecik Belediyesi ise etkinliklere ara vermeden devam ediyor.

"Onlarla birlikte mutluyuz"

Kalecik Belediye Baskani Av. Dr. Duhan Kalkan ise çocuklarin bir egitim-ögretim dönemi boyunca çok emek sarf ettigini ve yoruldugunu belirterek, "Çocuklarimiz kendi geleceklerini hazirladiklari egitim süreçlerini tempolu bir sekilde geçiriyor. Zaman zaman yorucu olan bu dönemleri, geride biraktigimiz yariyil tatilinde hem dinlenerek hem eglenerek geçirdiler. Kalecik Belediyesi olarak bu tatilde yaklasik 1000 çocugumuzu sinema etkinligi ile bulusturduk. Onlarin ufkunu açacak, günlük yasamlarindaki rutine renk katacak bu etkinlikleri hem sinema hem de tiyatro dalinda yapmaya devam edecegiz" ifadelerini kullandi.
Kaynak: İHA