Bakanlik, TEKNOFEST 2021'De Denizli'yi Temsil Eden Çameli'yi Onurlandirdi

DENIZLI – Milli Egitim Bakanligi, TEKNOFEST 2021 ‘Elektromobil’ kategorisinde finale kalarak Denizli’yi basariyla temsil eden Çameli Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin tesekkür belgesiyle onurlandirdi.

Bakanlik, TEKNOFEST 2021'De Denizli'yi Temsil Eden Çameli'yi Onurlandirdi


Istanbul Uzay ve Havacilik Festivali (TEKNOFEST) 2021’e katilan ve “Elektromobil” kategorisinde finallerde yarisarak Denizli’yi temsil eden tek okul olan Çameli Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Milli Egitim Bakanligi Mesleki ve Teknik Egitim Genel Müdürlügü tarafindan tesekkür belgesiyle onurlandirildi. Bakanlik tarafindan gönderilen belge, Il Milli Egitim Müdürü Süleyman Ekici tarafindan Çameli Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Kürsat Yellice’ye takdim edildi.

Okulun TEKNOFEST 2021’de gösterdigi basarinin sürdürülesini temenni eden Il Milli Egitim Müdürü Ekici, "Okul Müdürümüzü, ögretmen, ögrenci ve personellerimizi tebrik ediyor, basarilarinizin devamini diliyorum" dedi.



Projede yer alan ögretmen, ögrenci ve personellere tesekkür eden Okul Müdürü Kürsat Yellice ise, ELLICE "Tüm proje ekibimizin yani sira Çameli Belediyesi Gençlik Lideri ve mezun ögrencimiz Tunahan Gencel’e emeklerinden dolayi okulumuz adina ayri ayri tesekkür ederim. Ilçemize, okulumuza, ögretmenlerimize ve ögrencilerimize hayirli olsun” diye konustu.

Kaynak: İHA