Ümraniye'de Hirsiz Önce Çaldi, Sonra Kendisini Çeken Kameraya Tükürdü

Ümraniye’de bir apartman bahçesine giren 2 süpheli hirsiz önce bahçe masasinin ayaklarini çaldi. Güvenlik kameralarina yakalandigini fark eden hirsiz kameraya böyle tükürdü. Bu kadarina da pes dedirten hirsizlik ani güvenlik kamerasina saniye saniye yansidi.

Ümraniye'de Hirsiz Önce Çaldi, Sonra Kendisini Çeken Kameraya Tükürdü


Olay, geçtigimiz hafta Cumartesi günü öglen saatlerinde Ümraniye’de meydana geldi. Edinilen bilgiye göre kimligi belirsiz 2 kisi 5 katli bir apartmanin bahçesine giris yaparak binanin arka tarafina yürüdü. Bahçedeki masayi gözlerine kestiren hirsizlar masanin ayaklarini saniyeler içerisinde kirarak kaçmaya çalisti. Kaçtigi sirada kameraya yakalandiklarini fark eden erkek hirsiz güvenlik kamerasina tükürdü. Bu kadarina da pes dedirten hirsizlik güvenlik kamerasina yansirken süphelinin kameraya tükürmesi dikkat çekti.

Olay kamerada

Güvenlik kamerasina yansiyan görüntülerde 2 süpheli hirsiz evin bahçesine giriyor, bahçe masasinin metal ayaklarini kiran hirsizlar güvenlik kamerasina yakalandiklarini anlayinca hirsizlardan birisi güvenlik kamerasina tükürüyor.

Bina sakini Okan Kaplan, "Cumartesi günü yogunlugun oldugu saatlerde, 2 hirsiz masayi almadan masanin metal ayaklarini kiriyor. Masanin ayaklarini çalan terbiyesiz hirsiz kameranin önünden geçerken tükürüyor. Bu durum apartman sakinleri olarak bizleri çok rahatsiz etti. Yabanci uyruklular mi buranin sakinleri mi bilmiyoruz. Komsularimizdan da duyuyoruz. Bahçelerine girip bir çok degerli esyalarini çalisiyorlar” diye konustu.

Kaynak: İHA