Kılıbık Nerde Çekildi? Kılıbık Filmi Konusu Nedir?

Kılıbık filmi birçok kişi tarafından merak ediliyor. Bu nedenle en sık aratılanlar arasında Kılıbık filmi nerede çekildi soruları yer alıyor. Peki, Kılıbık filmi nerede çekildi? Kılıbık konusu nedir? Kılıbık ne zaman çekildi? İşte detaylar...

Kılıbık Nerde Çekildi? Kılıbık Filmi Konusu Nedir?
Kılıbık filmi konusu geçtiğimiz günden beri oldukça merak ediliyor. Özellikle en sık aratılanlar arasında Kılıbık filmi nerede çekildi ve Kılıbık ne zaman çekildi soruları oldu. Başrolünde Kemal Sunal’ın yer aldığı film dün akşam yeniden ekranlara geldi. Defalarca kez izlenmesine rağmen hala beğeniyle takip edilen filmin yayınlanmasının ardından konu hakkında araştırmalar hızlandı. Kemal Sunal’ın başrolünde yer aldığı film ekrana her geldiğinde milyonlarca kişi tarafından ilgiyle takip ediliyor. Bu nedenle geçtiğimiz günlerde FOX TV kanalında yayınlanan film yeniden büyük ilgi topladı. Birçok izleyici Yeşilçam filmleri arasında yer etmiş bu özel filmi araştırmaya başladı. Kılıbık ne zaman çekildi ve Kılıbık oyuncuları kimler sorularına cevap almak için haberimizin detaylarını inceleyebilirsiniz.

Kılıbık Ne Zaman Çekildi?


Türk sinemasının unutulmaz filmleri arasında yer alan Kılıbık filminin yeniden ekranlara gelmesiyle birçok kişi konu hakkında araştırmalarını detaylandırdı. Bu kapsamda en sık aratılanlar arasında Kılıbık ne zaman çekildi sorusu yer alıyor. Kılıbık filmi 1983 yılında çekilmiştir. Ayrıca Kılıbık nerede çekildi sorusu da merak ediliyor. Bu film İstanbul, Sarıyer Reşitpaşa Şirin Sokak'ta çekilmiştir.


Kılıbık Nerde Çekildi? Kılıbık Filmi Konusu Nedir?

Kılıbık Filmi Konusu Nedir?


Yeşilçam sinemasının favori filmleri arasında yer alan Kılıbık filmi birçok kişi tarafından merak ediliyor. Bu sebeple en sık aratılanlar arasında Kılıbık konusu nedir ve Kılıbık filmi ne anlatıyor sorusu oldu. Filmde Kamil karakteri evine ve eşine oldukça bağlıdır. İşinden eve evden işe giderek sıradan bir hayat sürer. Eşinin her söylediğini yapar ve söylediklerine önem verir. Ekonomik anlamda sıkıntı çeken Kamil kirasını ödeyemeyince ev sahibi tarafından sürekli tehdit edilir. Ev sahibinin evden çıkarma çalışmaları bir türlü başarılı olamaz. Bir yanlış anlaşılma sonucunda Kamil’in hayatı oldukça değişir.

Kılıbık Filmi Oyuncuları


Kılıbık filmi oyuncuları
izleyiciler tarafından oldukça merak edilenler arasında yerini aldı. Birçok kişi tarafından ilgiyle izlenen film defalarca yayınlanmasına rağmen her yayınlandığından büyük ilgi görmektedir. Bu nedenle birçok kişi Kılıbık filmi oyuncuları hakkında araştırmalara başladı. 1983 yılında çekilen film hakkında araştırmalar hızlandı. İşte Kılıbık filmi oyuncuları;

Kemal Sunal - Kamil

Nevra Serezli - Mihrimah

Ali Şen - Müslüm

Kılıbık Nerde Çekildi? Kılıbık Filmi Konusu Nedir?

Sümer Tilmaç - Arabacı Niyazi

Günay Girik - Erol

Billur Emre - Şenay

Reha Yurdakul - Komiser

Gönül Genç - Müslüm'ün Kızı

Yadigar Ejder - Niyazi'nin Adamı

Giray Alpan - Niyazi'nin Adamı

Yusuf Çetin - Niyazi'nin Adamı

Günay Güner - Niyazi'nin Adamı

Gökhan Mete - Bakkal Halil

Muzaffer Civan - Kasap Mehmet

Hüseyin Kutman - Patron

Adem Taşay - Antrenör

Cevdet Arıkan - Savcı

Nevzat Açıkgöz - Marketçi Tahsin

Kudret Karadağ - Koğuş Ağası

İbrahim Kurt - Onyedi Bela Kadir

İhsan Gedik - Leylek Kadri

Sırrı Elitaş - Kara Bela

Zafer Ergin