Ingiliz Youtuber Kristen Hanby, Türkiye'de Saç Ektirdi

Çektigi eglenceli videolarla dünya çapinda üne kavusan Ingiliz sosyal medya ünlüsü Kristen Hanby saç ekimi islemi için Istanbul’a geldi. Hanby, saç ekim operasyonunu Hair Center Of Turkey adli klinikte geçirdi.

Ingiliz Youtuber Kristen Hanby, Türkiye'de Saç Ektirdi


Ailesi ile çektigi eglenceli saka videolariyla taninan ve yaklasik 7 buçuk milyon takipçiye ulasan dünyaca ünlü Ingiliz Youtuber Kristen Hanby saç ekimi islemi için Türkiye’ye geldi. Saçlarinin dökülmesinden rahatsiz oldugunu ifade eden video içerigi üreticisi Kristen Hanby, "Saçinizi ektirmeniz gerekiyorsa korkmayin. Kendinize olan güveninizi geri kazanin. Hair Center of Turkey’i Instagram’da takip edin ve benim gibi mükemmel saçlariniza kavusun" dedi.

Hair Center Of Turkey kurucusu Sinan Özer, saç ekiminde günden güne ilerlemelerinin devam edecegini ifade ederek, "Kristen Hanby gibi dünyaca ünlü bir youtuber’in saç ekimi islemi için bizi seçmesi elbette ki bizi çok memnun etti" diye konustu.



"Saçinizi ektirmeniz gerekiyorsa korkmayin"

Youtuber Kristen Hanby, saç ekim merkezinden aldigi hizmetin kendisini çok memnun ettigini ifade ederek, "Süreç harika geçti. Ama en önemlisi acisiz olmasiydi. Farkinda misiniz bilmiyorum ama saçimi yaptiklari bu bölgelerde saçlarim dökülüyordu. Bu yüzden marka ile Instagram üzerinden iletisime geçip, saç ekimi yaptirmak istedigimi söyledim. Görüsmelerden sonra bir hafta içinde buraya uçus gerçeklestirdim. Beni özel donanimli araca bindirdiler ve otele götürdüler. Beni saç ekimi için hazirladilar ve sabah 8 gibi beni aldilar. Sonra dogrudan ise koyuldular. Islem hayal edebilecegimden çok daha mükemmel geçti. Ben ve arkadasim, saçlarimizi yaptirdik ve simdi saçlarimizin ne kadar harika görünecegini görmek için bekliyoruz. Saç ekim operasyonundan sonraki ilk gün pansuman için geldik. Saçinizi ektirmeniz gerekiyorsa korkmayin. Kendinize olan güveninizi geri kazani" dedi.



"Hastalarimiza en güzel hizmeti vermeye devam edecegiz"

Türkiye’nin saç ekimi ve estetik anlaminda dünyanin merkezi haline geldigini aktaran klinigin kurucusu Sinan Özer, "Biz de marka olarak bunun bilincinde olup çalismalarimizi titizlikle sürdürüyoruz. Bize basvuran her hastamizi en konforlu sekilde hayalindeki görünüme kavusturmaya çalisiyoruz. Bize basvuran hastalarimiza sundugumuz VIP hizmet sayesinde hastalarimizin islem süresi boyunca sorun yasamamalarini sagliyoruz. Bugüne kadar yurtdisindan ve yurtiçinden gelen binlerce hastamizi sorunsuz bir sekilde istedikleri görünüme kavusturduk. Marka olarak gelisimimizi sürdürerek hastalarimiza en güzel hizmeti vermeye devam edecegiz. Hastalarimizin mutlulugu bizim için en büyük kazançtir" seklinde konustu.



"Kristen Hanby’nin bizi tercih etmesi bizi çok mutlu etti"

Hanby’nin markalarini seçmesinin kendilerini mutlu ettigini ifade eden Özer, "Hanby’de bizim çalismalarimizi takip etmis, arastirmalari sonucunda bize gelip saç ektirmeye karar vermis. Kristen Hanby gibi dünyaca ünlü bir youtuber’in saç ekimi islemi için bizi seçmesi elbette ki bizi çok memnun etti. Her hastamiza sundugumuz VIP hizmeti Kristen ve arkadasi Harry’e de sunduk. Çok memnun kaldilar. Istanbul’u ve özellikle Türk kahvaltisini çok begendiler. Onlari ülkelerine yolcu ederken tekrar gelmek istediklerini söylediler. Kristen ve Harry’i saçlarina kavusturup böyle mutlu bir sekilde ugurladigimiz için biz de çok mutluyuz" ifadelerini kullandi.
Kaynak: İHA