Çivril OSB Bölgeye Ekonomisine Yeni Bir Soluk Getirecek

Denizli’nin Çivril ilçesine kurulacak olan Organize Sanayi Bölgesi projesinde, yer seçimine iliskin kurul toplantisi gerçeklestirildi.

Çivril OSB Bölgeye Ekonomisine Yeni Bir Soluk Getirecek


Denizli Valiliginde gerçeklestirilen toplantiya AK Partili Çivril Belediye Baskani Niyazi Vural, Sanayii ve Teknoloji Bakanligi yetkilileri, kurum temsilcileri ve idari amirler katildi.



Toplantida konusan Çivril Belediye Baskani Niyazi Vural, “Çivril, M.Ö. 5500 yilindan beri insanlarin kesintisiz yasadigi verimli topraklara sahip bir cografyadir. Özelikle son yillarda katma degeri yüksek ürünlerin islenmesi Ilçemizde sanayi ve ticaretin daha da gelismesini saglamak için Çivril Organize Sanayi Bölgesinin hayata geçirmek için bugün burada yer seçimine iliskin kurul toplantisi gerçeklestirerek dev bir adim attik. Toplantimizin hayirlara, güzelliklere vesile olmasin diler, Sanayi Bölgesinin ülkemize, Denizli’mize ve Çivril’imize hayirli ugurlu olmasini diliyorum” dedi.



Baskan Vural’in yer seçimi konusunda saha çalismalari gerçeklestirdigi Çivril OSB projesi, 125 hektarlik alan üzerinde yer alacak.
Kaynak: İHA