Polis Merkezi Yakininda Süpheli Valiz Panigi

Adiyaman Il Emniyet Müdürlügüne bagli Trafik Denetleme Sube Müdürlügü yakinlarinda fark edilen süpheli valiz, korku ve panige neden oldu. Valiz, bomba imha ekiplerince fünyeyle patlatildi.

Polis Merkezi Yakininda Süpheli Valiz Panigi
Edinilen bilgilere göre, sabahin erken saatlerinde Adiyaman Il Emniyet Müdürlügüne bagli Trafik Denetleme Sube Müdürlügü yakinlarinda kaldirim üzerinde bir valizin durumundan süphelenen vatandaslar durumu polis ekiplerine bildirdi. Kisa sürede harekete geçen polis ekipleri bölgede yogun güvenlik önlemleri alarak durumu bomba imha ekiplerine bildirdi. Polis ekipleri, yogun trafigin bulundugu Atatürk Bulvarini ise trafige kapatarak araç ve yaya geçislerine izin vermedi.

Süpheli valizden kaynakli panikle birlikte polis ekipleri bir saldiriya karsi ise Il Trafik Denetleme Sube Müdürlügü bahçe girisini ekip araçlariyla kapatti. Daha sonra olay yerine gelen bomba imha ekipleri giydikleri özel kiyafetler sonrasinda valize fünye yerlestirdi. Kontrollü bir sekilde patlatilan valizden erkek kiyafetleri çikti. Kiyafetlerin çikmasiyla olay yerinde bulunan herkes rahat bir nefes aldi. Olay yerine gelen Adiyaman Il Emniyet Müdürü Ibrahim Ergüder, olayla ilgili bilgiler alarak çevrede bulunan esnaflarla da sohbet etti.

Polis ekipleri, is yerlerinin güvenlik kameralarini incelemeye aldi. Valizi, sabahin erken saatlerinde ellerinde çok sayida esya bulunan bir kisinin getirdigi, sahsin elindeki esyalari aracina koyduktan sonra valizi ise kaldirimda unutup araciyla olay yerinde ayrilma anlari kameralara yansidi.

Konuyla ilgili sorusturma sürüyor.
Kaynak: İHA