Besni'de YKS Ve LGS Degerlendirme Toplantisi Yapildi

Adiyaman Milli Egitim Müdürü Ramazan Asçi, Besni ilçesinde sube ve okul müdürleriyle LGS ve YKS sinav degerlendirme toplantisi yapti.

Besni'de YKS Ve LGS Degerlendirme Toplantisi Yapildi
Recep Tayyip Erdogan Kongre Merkezinde yapilan toplantiya Ilçe Milli Egitim Müdürü Mehmet Demirel’in yani sira il ve ilçe milli egitim sube müdürleri katildi.

Adiyaman Ölçme Degerlendirme Merkezi tarafindan hazirlanan istatistiki bilgiler okul müdürleriyle paylasildi.

Adiyaman Ölçme Degerlendirme Merkezinin yapmis oldugu sunum dogrultusunda Besni’nin merkezi sinavlardaki basarisi degerlendirildi. Ortaokul müdürleriyle yapilan toplantida ilçenin LGS karnesi, lise müdürleriyle yapilan toplantida ise YKS karnesi degerlendirildi.

Il Milli Egitim Müdürlügünce planlanan ve yeni egitim ögretim yilinda uygulanacak projeler görüsülerek bu projeler hakkinda bilgilendirme yapildi.

LGS ve YKS’de gösterilen performansi içeren sunumu takip ederek, genel basari durumu ile ilgili gerekli degerlendirmeleri yapan Il Milli Egitim Müdürü Ramazan Asci, "LGS ve YKS sinavlari çerçevesinde ilimizin karnesini çikardik. Merkez ilçede yaptigimiz toplantilarin ilkini diger ilçelerimizde de yaparak ilimizin basari çitasini daha da yukarilara çikartmayi hedefliyoruz. Bugün de Besni Ilçemizin ölçme ve degerlendirme sonuçlari üzerinde toplantimizi gerçeklestirdik. Ilçemizde egitim adina yapilan basarili çalismalardan dolayi Ilçe Müdürümüz Mehmet Demirel basta olmak üzere, sube müdürlerime, okul idarecilerime ve ögretmenlerime, emeklerinden dolayi tesekkür ediyorum" ifadelerini kullandi.

Toplanti hakkinda açiklama yapan Besni Ilçe Milli Egitim Müdürü Mehmet Demirel ise, "Ölçme Degerlendirme Merkezinin hazirlamis oldugu veriler dogrultusunda ildeki yerimizi görmüs olduk. Egitim sehri Besni’mizde basari çitasini sürekli yukarida tuttuk. Her zaman düstur edindigimiz bir sloganimiz var; ‘Daha ileriye, en iyiye.’ Bu motto dogrultusunda çalismalarimiza bir süreklilik kazandiriyoruz. Okul müdürlerimiz ve ögretmenlerimiz de bu havayi yakalamis durumda görünüyor. Insallah bunun meyvelerini önümüzdeki sinavda ve sonrasinda alacagiz. Bütün yönetici arkadaslara ve ögretmenlerimize sizlerin nezdinde tesekkür ediyorum" dedi.

Toplanti sonunda Besni’de akademik basariyi arttirmak üzere uygulanacak projeler hakkinda fikir alisverisinde bulunuldu.
Kaynak: İHA